Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata.sz

pracownika z kursem????

Polecane posty

Gość beata.sz

Witam. Chciałam się czegoś poradzić Was. Moja pracownica musi przerwać naukę w szkole - zawodówce bo choruje. Jest fryzjerką. Zwolniła sie z mojego zakładu i leży w szpitalu. Ma zamiar w wieku 18 lat zrobić kurs fryzjerski ale obydwie nie wiemy czy wtedy będzie jej łatwo znaleźć prace w innych zakladach. Jak to jest? Czy gdy pracodawca widzi papier kursu pozytywnego czy przyjmnie ja od razu czy podda najpierw jakiejś próbie/praktyce? Pytam dlatego, że ja nigdy nie sptkałam się z takim przypadkiem. Licze na pomoc.

Gość bosanoga
moja koleżanka zrobiła po LO taki kurs. Tylko że jej załatwiła pracę mamusia. Z tego co wiem z prawie każdej wylatywała. Twoja pracownica chyba jest w lepszej sytuacji bo ma już chyba pare lat tej zawodówki, co? Jak jest dobra w tym co robi to na bank znajdzie prace:)

ladaco ale ty jestes :-P my tu niewiemy bynajmniej ja, ale wydaje mi sie ze pozostali pewnie tez.

kurs...to nie jest dla pracodawcy szczyt marzeń , on by zaraz chciał czeladnika albo mistrza a po kursach to tylko kłopot z takim jest:)