Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana...

Ślub

Polecane posty

Gość zakłopotana...

Wszystko już zamówiliśmy na ślub. A teraz jak zostało 10 miesięcy mój chłopak mówi mi że nie jest pewny czy tego chce. Zasłania się tym że nie damy sobie rady że nie mamy gdzie mieszkać. I całkiem inaczej się zachowuje jest taki zimny, obojętny, rzadziej do mnie przyjeżdza itp. Pomóżcie mi, co mam zrobić??

Odwołać ślub. Chyba, że chcesz narazić siebie i gości na śmieszność. Wyjdź za mąż za odpowiedzialnego człowieka, a nie przestraszonego perspektywą dalszego przebywania we dwoje przez długie lata 🖐️

Gość tequila82
Weź go pod ścianę i szczerze porozmawiaj. Być może dotarło do niego co tak naprawdę ma się wydarzyć za 10 miesięcy. Jeśli unika i zaniedbuje..to zły znak. Pamietaj - jeszcze jest czas by to wszystko odkrecić (ślub).

Argument, ze "nie macie gdzie mieszkać" też jest ważny, jak i to za co będziecie się utrzymywać będąc już w tym stadle małżeńskim. 🖐️

Gość zakłopotana...
Ale temat mieszkania nie jest najgorszy, to jest do rozwiązania. Ja mu to tłumacze ale on swoje...

Gość jlkjlk
Czemu to takie dziwne, że jest niezdecydowany ? To przecież poważna decyzja i lepiej jest 10 razy się zastanowić przecież. Na siłę wypytywać co i jak nie ma sensu a do planowanego ślubu jeszcze prawie rok przecież.