Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

smutno mi bo nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość This is it
na drzewo

Gość This is it
W niebie jest cudownie

Gość zusszus
nie gadajcie, lachon zajebisty. Te suteczki!

"ych punktow mozna zmienic wystarczy chciec " może jak się ma 17 lat 🖐️ 1, 2, 3, 4, 5, 6 ". kilka lasek zagadalem, odpisaly a potem kontakt sie urwal..i koniec :/" to jeszcze raz pisać i pisać i zapraszać. przecież to poratl randkowy. Można spokojnie założyć że 9 na 10 ośób oleje cię najdajel po 2-3 mailach :D ale odpisują ""Po co dziewczyna jak sie nie ma pieniedzy "" możesz poszukać dojrzałej, nie chcacej rodziny XX latki szukającej młodego mięsa [cool ona ze swoim stanowiskiem dyrektora na polskę utrzma sobie ciebie :classic_cool: "Mózg mnie boli" w mózgu nie ma recpetorów odczuwających ból :P czy źle pamiętam :D

Gość zusszus
yeah! wymagający jak chuj, możeeee w tym tkwi problem w wymaganiach własnie.

chodziło mi o charakter...... a ak dla mnie laska z buzki srednia, a ja najpierw patrze na twarz i oczy a pozniej na cycki taki juz jestem :D

Gość zusszus
to jaka ma byc ta wymarzona twarz? i jakie tzytzki?:D

pokazywalem wam jaka chce w temacie o laskach przy kości , mam znowu zarzucac to zdjecie ?

Gość This is it
Ok nie chcesz wygranej to nie

no tam nie, u mnie sa studia wieczorowe i kazdy ma wszytsko w dupie, nie ma integracji , zycia studenckiego . wiec tam NIE . te fajniejsze przyjezdzaja z bogatymi chlopakami pod uczelnię .. zreszta nie wiem nawet o czym zagadac do takiej studentki , o egzaminach ? gadalem i dalej lipa pogadaly pogadaly poszly sobie

Gość zusszus
a co studiujesz? to sie moze wiaze z jakimis zainteresowaniami wiec zagadaj na ich temat

Gość This is it
zdjecie zdjecie zdjecie

Gość ciekawi mnie to
:) Jacek, spokojnie :) 23 lata to młody jesteś. Najpierw lepiej poznaj kogoś, tzn wyjdź do ludzi. masz plany an Sylwestra?> może na nim kogoś poznasz?:

Gość This is it
Ja mam 2 litry szampana

sylwester ze znajomymi...stala ekipa , jedziemy prawdopodobnie za granicę.... prawo studiuję... nie no wogole na forach ja umiem gadać, ale też trzeba miec troche sczescia zeby nawiazac jakaś blizsza wiez.. aja czuję,że bede mial tera zjuz pecha.. ze pogrzebalem moja ost szanse

Gość This is it
jakis fetyszysta Free Willy Leży taka na plaży a tu idą ludzie z Greenpointu. - nie leż tu na plaży wielorybie wpuścimy się spowrotem do oceany - nie !! nie jestem wielorybem - Tak tak każdy wieloryb tak mówi

Gość zusszus
ło matko! same brunetki! a cieleśnie to widzę że dosyć różnorodnie ;) Brunetka niebieskooczna - aha aha a tys tez brunet? ciągnie swój do swego?

Gość This is it
ja tez

Gość zusszus
offerma - dzizas krajst - to twoj ideał? :-o

error 404 lubię brunetki..chcoiaż blondynki czasem też potrafią być śliczne..ale nie cierpie solarek i tipsiarek . a cieleśnie owszem ale wole już za gruba niż za chudą

"hodziło mi o charakter...... a ak dla mnie laska z buzki srednia, " przecież ta laska jest całkiem ok z wyglądu można sięprzyczepić do opisu jak się nie jest rozrywkowym :P "a bóstwo na zajęcia z ... " przecież to tak trywailne studentka zakochana w wykładowcy

Gość This is it
Fajnie jakby one mi usługiwały i mnie podziwiały

Gość zusszus
this is it a spełniasz jej wymaganie? masz duży potencjał? :D w ogole fajny nick..broszka - brocha :D:D:classic_cool:

Gość zusszus
gorg ma fajne wary usta znaczy sie. I patrzcie sam sie 'upotworniasta' - zmienilby okulary, ubralby sie inaczej, zdłaby ta keta z szyi zrobil cos z wlosami i byloby o niebo lepiej :-o

Gość This is it
Gdybym był dziewczyną to bym nawet dla przysługi dla najlepszej koleżanki nie "poszłabym" z nim np na wesele cioci Nie miałby u mnie szans