Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

smutno mi bo nie mam dziewczyny

Polecane posty

odezwała się właśnie na GG do mnie moja eks...z pytaniem co mam za opis, bo mialem że cchcę do szczecina, teraz zaraz..a napoisala, hejka, a co w tym szczecinie... a ja na to,że mam tam znajomych 9 bo to prawda) ..a ona a myslalam ze znajome, z ejakies romansidlo, no to ja jej na to, ze romansow mam potad.. to ona papapa... i po co sie pyta... nie rozumiem kobiet , nie uwolnie sie od niej :(:(

Gość dominik1000
Oferma, idioto błagam nie pisz już nic wiecej!

Gość This is it
Ofermma mądrze pisze. Trzeba żyć dalej a nie dostawać wrzodów bo się nie ma dziewczyny

Gość This is it
Może już szła spać

macie rację powinienem ja wywalić z tego gg... ale gdzieś jeszcze jest cień nadziei,że może ona sie opamieta.... i coś zrozumie i dlatego nie zrywam kontaktu calkkiem, nie wiem Wy tu jestescie obserwatorami wiec mi doradzcie jako bezstronne osoby ... jezu jaki ja glupi jestem, :/:/:/

Gość This is it
Ona Cie nie chce i nie zechce nie ma szans Trzeba szukać dalej albo poczekać na dobre okoliczności

Gość This is it
A ja 0 w ciągu 27

jak to mo zliwe. robisz coś żeby ją znalezc ? czy masz wysokie wymagania ?

starcza być - niskim - brzydkim - nudnym - bez hobby - nie chodzić na imprezy - nie mieć przyjaciół ze szkoł czy innych podobnych - nei mieć prawa jazdy - być nieśmiałym - nie mieć nic ciekawego do opowiadania i już 🖐️ proste

Gość This is it
- brzydkim - nudnym - bez hobby - nie chodzić na imprezy - nei mieć prawa jazdy - być nieśmiałym - nie mieć nic ciekawego do opowiadania

Gość halifax
ktoś tu napisał, że ma 23 lata i wyszstko przed nim, a gówno przed nim może być, nie wiadomo czy za rok nie zachoruje, ja mam 20 lat, od 2 lat 5 razy pogotowie ratunkowe, skoki ciśnienia do 200/130 i jeszcze inny problem, i teraz czuję że przedemną tylko ziema, i piekło za walenie kapucyna i trochę innych rzeczy.Pewnie jesteś brzydki i niski, to się nie dziw że nikt cię nie chce, bo to jest teoria Darwina, żeby przetrwały tylko silne osobniki

-mi sie wydaje ze jestem brzydal -niski nie jestem, mam 180 cm, zazcalem sie dobrze ubierac -co rozumiecie przez ciekawe rzeczy do opowiadania ? ja bym gadal w sumie o wszytskim ..i z moja byla na poczatku tak gadalismy o wszytskim i o niczym, fascynowaly ja te moje podroze, pzrezycia z nich -przyjaciol w moim miescie nie mam.. sa daleko.. jesli sie spotkamyjuz to ide do pubu ale osttanio jak bylem na tej walce, goscie przy barze zagadywali do lasek, innni sie migdalili przy stolikach..a ja kurwa siedzialem z kolegami, nie umiem podrywac lasek w barze, od razu sie czerwienie i wydaje mi sie zr zrobie z siebie debila -wszytskie laski z jaikimi sie spotkalem, wiec te 2 moje zwiazkowe, kilka przelotnych znajomosci ale bez macania/lizania itp... i NIC WIECEJ ! te z tcyh przelotnych znajomosci sie juz pożenily a inne sa zareczone !!! -wiec respektujac punkt powyzszy uwazam ze jestem benzadziejny -romantyzm.. to jest wada chyba i to duza -aktualnie mam 23 lata, studiuje i nie mam stalej roboty wiec to tez jst wieelki minus i jak ja moge miec nastepną... no jak ://

twarz mam ladną, gorzej z sylwetka bo jestem tzw typ misiowaty a takich laski nie nawidza, wola chudych szkieletorów. co dziwniejsze moj kolega ktory jest juz naprawde GRUBY STRASZNIE ma laske i jest szczesliwy a poznal swoja wczesniej niz ja moja eks.. kurwa to ze mna cos jest nie tak tlyko co :/ moze to jakaś klatwa macie racje mam dopiero 23..ale czuje ze 25 czy 27 NIC sie nie zmieni , no ew znajde prace ale smak najlpeszych lat be zkobiety, bez milosci pozostanie :( i tak dobrne do 28, znajomi beda mieli rodziny , a ja dalej sam jak ta ci..a,. bo niby dlaczego mialo by sie cos zmienic ? zwlaszcza po takich porazkach ? co z nieba mi spadnie ta laska ? zaczepi w pubie ? a moze obleje benzyna podczas tankowania ? ....jutro kolejny dzien wstane ..jade na egzamin do WORD-U ...a tam bedzie kupa fajnych dziewczyn zeswoimi facetami za reke i znowu sie zdoluje i tak w kolo wojtek..mam dosyc, mam nadzieje, ze szybko umre , chociaz moje narzady komus posluza.

jak bym chcial przeleciec laske to bym do agencji poszedl a nie tu sie uzalal. Mi chodzi o miłość, w tamtym zle sie wyrazilem, powinienem napisac kulturalniej - nic nie wyszlo na dłużej . Daleko mi do typu faceta -babiarza. Nie z moim romantyzmem, i nastawieniem do miłości...

Gość nastepna mameja
ja tez mam 23 lata i 0 kobiet na liczniku więc weź mnie nawet nie rozpierdalaj tymi rzewnymi tekstami, miłości mu się kurwa zachciewa, takie rzeczy to tylko w Erze :D

Gość This is it
Penis jest sprawny też po 40 więc jest jeszcze czas

" co dziwniejsze moj kolega ktory jest juz naprawde GRUBY STRASZNIE ma laske i jest szczesliwy a po" bo jak widać co innego ma znaczenie a jego laska pewnie nie z -> "oscie przy barze zagadywali do lasek, innni sie migdalili przy stolikach." :classic_cool: zagadka rozwiązania

Gość onadojacka
wiesz co! ja mam jeszcze gorzej bo mam 25 lat i nigdy nie mialam chlopaka, nawet znajomych nie mam, praktycznie nigdzie nie wychodze, sporadycznie odwiedze starą kolezanke i tyle.....podbono nie jestem brzydka ale niestety niesmiala....i co ja mam powiedziec? porównaj nasze sytuacje...w dodatku wiele przeżyłam, miałam naprawde trudne zycie... Przesadasz z tymi "swoimi problemami", ciekawe jak zachowałbys na moim miejscu? przynajmniej masz z kim isc do pubu wiec nie przesadzaj!!!! Bo ja zazdroszcze Ci takiej sytuacji!

Gość this is it
autor uznał że przegrał z nami i poszedł sobie

Gość olaola89
ja cie rozumiem mam dzisiaj mega dola przez to ze jestem sama :(:( jak widze tych szczesliwie zakochanych znajomych, niektorzy sie zareczają a ja ciagle bez tej drugiej polowki :(

Gość olaola89
szkoda ze poszedl..........

Gość this is it
20 lat i już marudzi

Gość olaola89
moze jeszzce mam czas, ale wsrod moich znajomych wiekszosc jest w dosyc powaznych zwiazkach a ja nic :/ czuje sie jak nienormalna czasem

onadojacka akurat wyjśc mam z kim- RAZ NA PÓL ROKU :D fajnie nie, bo w mojej obskurnej dziurze nie mam wogole życzliwych mi ludzi a byłe poznalem jedna na forum, a druga na portalu , czysty przpadek, ale takie przypadki sie zdarzaja raz , dwa na cale zycie i dlatego tak LAMENTUJĘ

Gość this is it
Trzeba być cierpliwym A może zawsze będziesz sama Kto to wie Do wszystkiego trzeba byc gotowym

Gość olaola89
nie wyobrazam sobie zawsze byc sama :/ tylko ile mozna czekac jak sie tak bardzo chce a nie mozna nic na to poradzic ehh