Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz suzkam pracy

jak znalezc prace? jestem zagubiona...

Polecane posty

Gość pierwszy raz suzkam pracy

Pierwszy raz bede szukala pracy, mam 20 lat...w sumie nie wiem jak mam ja znalezc. Gdzie szukac ofert oprucz UP i internetu? Wysylac cv przez internet czy zanosic osobiscie? Pisze sie tylko CV i list motywacyjny czy cos jeszcze?czy odpowiadac tylko na ogloszenia o prace czy mam sama skladac tam gdzie nie szukaja? Czuje sie zagubiona, zdezorientowana i przerazona!

Gość skarbeczek90
Witam. JESTEM PRZEDSTAWICIELKĄ FM GROUP Polska jest firmą działającą w sektorze marketingu wielopoziomowego. Została założona w 2004 roku. Obecnie firma jest na wszystkich kontynentach naszego świata. Wymagania : * Kreatywność * Sumienność * Konsekwencja Opis stanowiska * Sam ustalasz własne zarobki. * Pracujesz w godzinach jakie Tobie odpowiadają * Pracujesz na siebie, ale nie jesteś sam. Starsi koledzy zawsze pomogą i zmotywują jeśli tylko chcesz. Oferujemy : * Cenę produktów FM Group po cenie dystrybutora * Budowa własnej sieci sprzedaży i pomoc przy jej tworzeniu * Wysoka marża przy odsprzedaży produktów(43%) dla osób nie będących w FM Group * Liczne programy motywacyjne przygotowane przez Firmę * Zarobki bez ograniczeń Dodatkowe informacje: Podpisanie umowy do niczego nie zobowiązuję, w przypadku rezygnacji, nie ma żadnych kosztów, ani konsekwencji. JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA proszę o kontakt telefoniczny 721 730 052 lub mailowy. POZDRAWIAM.