Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna pytajaca ja

niefart z zebami............

Polecane posty

Gość kolejna pytajaca ja

jako dziecko nie stac bylo moich rodzicow na dentyste, dlatego teraz mam zaniedbane zeby no ale sobie za wlasna kase wszystkie wyleczylam, wszystciutkie sa ladne, zdrowe , biale tylko jest jeden problem.... musiasialam wyrwac te dwa zeby po obu stronach zaraz za tak zwanymi "klami" chyba to sa czworki, no i nie mam tam zebow, dziwnie to wyglada bo zabki sa ladne a tam nie ma ich, nie stac mnie na wstawienie bo to kosztuje bardzo duzo i nie wiem co zrobic z tym dlaej:( czy taka dziewczyna moze sie podobac?

Gość aparat załóż sobie

Gość mangotango
aparat na zeby moze pomoc.

Gość kolejna pytajaca ja
slyszalam ze aparat pomaga jak ktos ma tylko mala szparke miedzy zebami ale kurcze dzieki zapytam sie mojego dentysty bo ja juz mam bzika na punkcie zebow mam naprawde ladne i ciagle dbam, ale jak uwazacie co sadzicie o takiej dziewczynie ktorej brakuje tak jak napisalam tam zebow czy nie zwrraca sie zaz tak bardzo uwagi na to?

to dlaczego je wyrwalas? teraz zostaje ci aparat, koronka albo implant jesli te dziury sa rzeczywiscie takie widoczne

leee tam, ja mam duze szpary miedzy zebami, zwlaszcza po tych ktore musialam usunac, do tego przod caly posciskany i krzywy. ortodonta powiedzial mi ze po 2 latach gwarantuje "zakrycie" dziury po dolnej 6 w 90%. czyli sie da

Gość kolejna pytajaca ja
wyrwalam bo juz nie mialam kasy na leczenie i leczylam u takich studentow na praktykach ktorzy sie uczyli na mnie a za to mi robnili za darmo i wlasnie stwierdzili zeby wyrwac, cos ie potem okazalo moj dentysta mi powiedzial ze nie potrzebne to bylo i ze daloby sie uratowac zabki ale juz za pozno trudno stalo sie, zapytam o ten aparat, kurde a moze jakos na raty mozna za koronki zapalcic:( ale dzieki ze mni pocieszyliscie ze to nie jest jeszczew az takie straszne taka dziewczyna ktora ma taki problem