Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena_A

SPOŹNIAJĄCY SIĘ OKRES...

Polecane posty

Gość Magdalena_A

Witam. Od roku mam w miarę regularne miesiączki (26-28), jednak ostatnie dwa miesiące dostałam co 20 dni i przypominała ona ciemnie skrzepy krwi . Było to dla mnie dziwne ponieważ nigdy wcześniej nie miałam takiej przypadłości . Postanowiłam poczytać trochę na forach i okazało się ,że to podobno przez tampony mogą występować skrzepy a więc uspokoiło mnie to. Ale teraz okres spoźnia mi się już 5 dzień , nigdy nic takiego nie miało miejsca aż do teraz ... martwię się... Oczywiście uprawiałam stosunek przerywany z moim mężczyzną , być może jakieś plemniki były w płynie preekulacyjnym . Na razie odczuwam ból piersi i podbrzusza... Czy to może być jednak ciąża? Bardzo dziękuje za odpowiedź.

Gość asia88-84
tez tak samo mialam:) stosunek przerywany skrzepy i 7,12,2006 urodzilam zdrowa slicznotke okres mialam jak w zegarku co 28 dnil nie konieczmnie oznacza to ciaze( chodz w plynach mezczyzn sa plemniki) masz zaburzebnia orgaznimu zaplaneie drug rodnych moze to byc przez tampony albo ostatnio czytlalam ze u kobiet majacy reg.okresy zdarza sie ze w roku zanika okres w jeden miesiac wiec spoko ale po paru dniach zrob test ale jak by to byla vciaza powinny byc juz objawy

Gość Magdalena_A
No tak istnieje prawdopodobieństwo może to dlatego jestem strasznie nerwowa i dość sporo jem , co do mnie nie podobne. A miałaś duże skrzepy ? coś konkretniej?