Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziuniaa

wiekszosc mysli...

Polecane posty

Gość madziuniaa
wiekszosc mysli, ze sypiam z facetami bo jestem bardzo ladna. koledzy sie przechwalaja podobno, ze sie ze mna umowili i byli u mnie w domu. prawda jest taka, ze to g.... prawda! jak to jest??? do bani !

Gość napisz do Piotra
ładne kobietki bardzo muszą się postarać aby udowodnić facetowi, że chcą być tylko z nim, faceci nie mają zaufania do Lolitek i Barbie

Gość nic nie wiem o kobietach
To tylko pomówienia . pewnie dałaś im kosza to po złości opowiadają bajki.

Gość wtf698698
wszystko gowno prawda, prawda jest zawsze posrodku i takie tam banaly

Gość madziuniaa
tak, własnie dałam kosza. to prawda. tylko mnie to juz zaczyna wyjatkowo irytować bo inne kobiety mają spokój a do mnie się faceci przyczepiają, mszczą potem i knują intrygi :/ Naprawdę się staram i nie chcę miec zlej opinii a oni mi ja specjalnie psuja:/

Gość madziuniaa
ale najgorsze jest to, ze mam parę wrednych kolezanek, ktore tez sie uzwiely na mnie bo sa zakochane w tych, ktorzy sa we mnie ! parodia! poszlam ostatnio na sposob i wszystkich swatam by odciagnac od siebie uwage. zachwalam swoje kolezanki i kolegow. nawet ich ze soba umawiam.

Gość nic nie wiem o kobietach
Spokojnie urosną im wąsy to przestaną . Musisz trochę się pomęczyć. Najlepiej by było gdybyś miała chłopaka , ale nic na siłę , ew mów że masz np z sąsiedniego miasta itp.