Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikP

DO JAKIEGO LEKARZA

Polecane posty

Gość pytajnikP

Pytam tu bo na zdrowiu jak zwykle nikt nie odpowiedzial. Od jakis 2 miesiecy pod pacha zrobil mi sie guz bylam u lekarza rodziennego i powiedzial ze mam przyjsc za 3 tyg jak mu powiedzialam ze mnie to boli powiedzial ze mam o tym nie myslec to przestanie , powiedzial tez ze to nie sa wezly chlonne , ze moze to kaszak , ale ja juz mialam kaszaka i nie bolal mnie tak jak to ... to sie powieksza i z dnia na dzien coraz bardziej boli niewiem co mam robic do tego konowala nie pojde do jakiego lekarza sie zglosic , pomocy co mam robic

Gość może do dermatologa
albo do innego internisty a na zdrowiu to rzadko kto odpowiada, tam tylko te tasiemcowe tematy.

Gość pytajnikP
tez o tym myslalam ale termin mi walnie za 3 tyg do specjalisty , moze do szpitala na izbe przyjec niewiem

Gość może do dermatologa
nie ma tam innego internisty w przychodni?

Gość Nie używasz czasem dezodorantu
w sztyfcie?

Gość pytajnikP
nie ma , tak sie zastanawiam czy mu czasem limity sie nie wykonczyly i mnie chcial zepchnac na nowy rok frajer

Gość pytajnikP
nie nie uzywam w spraju tylko , myslalam ze przy goleniu moze sie zacielam albo wlosek mi wrastal i zapalenie sie wdalo ale ten pol jest okropny :( i to sie powieksza

Gość Nie używasz czasem dezodorantu
Pytam nie bez powodu, bo sama miałam kiedyś z takiego powodu podobne problemy. Dezodoranty w sztyfcie zapychają mieszki włosowe. Wdało się zapalenie i pod pacha wyrosła mi bolesna kulka, która powiększała się. Za pierwszym razem pomógł antybiotyk w maści. Po jakims czasie zapomniałam o dolegliwościach i wróciłam do sztyftu. Tym razem już chirurg musiał interweniować i przecinać to świństwo :O

Gość pytajnikP
rozumiem nie zdziwila bym sie jak by chirurg musial interweniowac ale moj nieodpowiedzialny lekarz ktory mnie zostawil z tym i odeslala z kwitkiem ide do niego dzis 2 raz a jesli znow mnie wygoni to niewiem co juz zrobie

Gość może do dermatologa
może to byc czyrak, wtedy usuwa chirurg

Gość pytajnikP
no i bylam u lekarza , skierowanie do chirurga znow beda kroic