Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dacjaaa22

dla mojego faceta jestem nikim

Polecane posty

Gość dacjaaa22

nawet nie chce mnie już całować , całuje mnie w policzek. wogóle mnie nie rozumie mówimy tak jakbysmy pochodzili z innej planety. siedzi na jakiś forach erotycznych pewnie już mu się znudzilam. seks ze mną mu się chyba znudził (po 8 miesiącach dlaczego tak szybko?) . Nie kocha mnie już chyba mmo ,że tak mówi. mówi mi co prawda mile rzeczy np ,,podobalabyś mi się tak samo m=nawet jakbys mala 40 lat) ,ale wiem ,że to wymuszone, takie sztuczne bo on lubi młode ( mam 22). często mówi takie rzeczy ,że czuje się przy nim brzydka , wytyka czasem moje wady wyglądu ,a zaraz kłamie ,że niby dla niego jestem najpiękniejsza. Już nie mogę zneść tej obłudy , tego ,że już nie jestem dla niego kobietą :( a jakaś bardzo brzydka nie jestem ,ani gruba mialam facetów przed nim i adoratorów więc chyba nie jestem aż taka ostatnia... choc czasem sama już nie wiem...

Gość dacjaaa22
nadłózkiem powiesił plakat z super modelką a jęki niby jego rozkoszy , odkryłam , że nagrał na magnetofon i mi je w trakcie puszcza

Gość dacjaaa22
coraz częściej myślę o samobójstwie do tego doszło...ja już tak długo nie pociagnę codziennie przez niego płaczę ..a może faktycznie jestem beznadziejna a on jest ze mną z litości?

Gość dacjaaa22
bo to taka slepa miłość , zakochałam się i tyle.. poza tym on ciagle mne kontroluję nie wiem skąd ,ale on wie co piszę do innych osób ,mówił ,że ma kolege w policji który mu w tym pomaga przez to pozrywałam znajomości z innymi facetami ,a miałam szansę na związek. ale wolałam być z nim wszystko przez tą głupia miłosć do niego...

Stary kobiecy sposób : zrób sie na bóstwo (w domu też) i ignoruj go; rozmawiaj tylko gdy trzeba, nie zwracaj na niego uwagi - może to mu da do myślenia. Możesz szczerze porozmawiac o swoich obawach przy romantycznej kolajcji. Powodzenia

Gość dacjaaa22
a poza tym niby sie ze mną kocha ,ale to jest coraz rzadziej czuje ,że to jest takie wymuszone.. nie raz robiłam sie,, na bóstwo" oglądal się za mna na ulicach ,a na niego to jakos nie działa. może mu się już znudziłam tak jak jego była o której mi opowiadał? a tym bardziej mi przykro ,że opowiada mi czesto o tym jak z innymi dziewczynami było w łóżku jakie były zajebiste , jak często je bzykał ,jakie były ładne.. wiem to się nie mieści w glowie ,ale tak jest

Gość dacjaaa22
jak tak dalej pójdzei to zwiariuję z tej chorej miłości :(

Gość dacjaaa22
fakt , ze z natury jestem oziebla. koledzy przed nim , których mialam w łóżku nazywali mnie laska marszałka. leżałam prosto i nieruchomo a oni mnie stukali

a ja dalej będę mówić żeby zostawić takiego chłopa w cholerę,trzeba znać swoją wartość i nie dac się zgnoić. Co to w ogóle za tekst że ma znajomych z policji i pozrywałas wszystkie kontakty?? :O Jak dla mnie to trochę rozumku Ci brakuje,bo to zakrawa na totalny despotyzm i w ogóle bym się w to nie bawiła bo szkoda czasu i energii.

Gość kiszona
Kochana ! No i co z tego ze jestes oziębła ! ? eh facet jest z Toba a jak sie zachowuje ? Ja usiadlabym z Nim i porozmawiala przeciez tak nie moze byc takze kochana powazna rozmowa sie szykuje! pozdrawiam :*

chyba nie dorósł do roli partnera. Szczera rozmowa nie ma sensu on powie to co chcesz usłyszec dla świętego spokoju a zrobi i tak po swojemu. Wyrośnięty dzieciak; lubi sie przechwalać i być w centrum uwagi. Daj sobie z nim spokój. Jestes super dziewczyną stac Cie na kogoś kto na Ciebie zasługuje. Wiem serce nie sługa ale to chora miłość bez wzajemności.

na pocieszenie Ci powiem, ze wiekszosc facetow po pierwszym zauroczeniu sie robia oziebli.. motylki przemijaja no i boja się. chcą udowodnic samemu sobie ze są niezalezni. Potem wychodzi z niego czy naprawde dorosl do zwiazku i czy potrafi byc partnerem i czy wezmie na siebie trud odpowiedzialnosci za zwiazek i bedzie o niego dbal. Ale takie wytykanie błędów czy sprawianie ze czujesz sie gorsza badz brzydsza?? Nie powinno sie tak dziac. porozmawiaj z nim, powiedz mu ze cie to boli i popros zeby sie inaczej zachowywał. Powiedz mu o wszystkim

Gość kobiety nie kochają
Proszę nie generalizować. Większość kobiet i facetów nie zakochuje się a zwyczajnie ma ochotę na dupczenie stąd takie problemy po miesiącu się nudzi i potem tylko udawanie jest i problemy bo on mnie kochał a nie kocha ...

Gość dacjaaa22
ja z nim próbowałam rozmawiać nie raz. a on twierdzi ,że mu ,, marudzę" i już tego słuchać nie może...

Gość dacjaaa22
jakbym miala ochotę tylko na ,, dupczenie" to zostawiłabym go dawno w cholerę i poszla do innego bo byli chetni, a przy nim pożądana sie nie czuję.. :(

Gość ktos musi toba potrzasnac
jestes glupia ze z nim jestes, poprostu nie masz klasy,ani godnosci bo pozwalasz na to,ze facet cie nie szanuje!

Gość dacjaaa22
to nie takie proste . on ma firme i kase jest tyle uzaleznien. i moja mama go uwielbia bo sie ładnie ubiera i się w gościach takim zięciem można pochwalić.i nalega na ślub

Gość dacjaa22
to ostatnie to podszyw