Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroznababka 27

czy moge umyć dziś okna?

Polecane posty

Gość mroznababka 27

jest -5 na dworze-nie bedą sie mazały przy myciu? kurde sa takie brudne a do świat taki mróz zapowiadają :(

Gość możesz. pozwalam

Gość masz 27 lat a piszesz
jakbys miala 10 ;/

Gość kiszona
Heh Ja umyłam :))

Gość miła jak zawsze
Trzeba było umyć wcześniej:) to było do przewidzenia że może być temp. minusowa;/ więc trzeba było myć jak jeszcze pogoda była ok:) teraz ci najwyżej dłonie odpadną:)

Gość ja nei będe myć w tym roku
tylko od środka

Gość mroznababka 27
super! Pieknie dziekuję za wszystkie pomocne odpowiedzi! najbardziej za te złośliwe typu trzeba było wczesniej umyć! Kurwa dlaczego wy nawet przed swietami nie możecie byc choć troche milisi tylko jadem walicie! pracuje od rana do wieczora na mrozie wiec mi on nie straszny, chodzi mi o to czy szyby nie będą sie mazały zamiast czyscic przy tej temp. a a nie o moje samopoczucie. Okna najbrudneijsze mam od ulicy bo mieszkam przy ruchliwej trasie i dosc nisko. chciałam umyc jak najkrócej przed swietami bo czesto po kilku dniach znowu sa brudne.

moga sie mazac, ale to przygotuj sobie plyn do okien, szmate do t5ego, jeszcze jakas drga mokra szmate i sucha... i tym operuj - powinno byc dobrze ;)

Gość mroznababka 27
dzieki gosiak- raz kozie śmierć :) wypiję kawkę i ruszam :) niecierpie tych okien sa wysokie i muszę po drabinie skakać, uff! ale cóż! do roboty! pozdrawiam! :)

Gość mroznababka 27
dzieki gosiak- raz kozie śmierć :) wypiję kawkę i ruszam :) niecierpie tych okien sa wysokie i muszę po drabinie skakać, uff! ale cóż! do roboty! pozdrawiam! :)

a dlaczego przed świętami mamy być hipokrytami i udawać, że jesteśmy mili? chcesz to myj, nie chcesz nie myj, czy się będą mazać przekonasz się jak będziesz myła, to tyle Wesołych Świąt :P