Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łatwowierna może i tak

okazyjne znajome

Polecane posty

Mam pytanie, może szczególnie do kobiet. Czy macie też wśród koleżanek taką, która odzywa się raczej wtedy jak coś potrzebuje albo chce się spotkać bo jej "towarzystwo" akurat nie może a nie ma z kim się napić piwka? Albo dopiero jak się spytamy o jej plany to od niechcenia rzuci, że będzie tam i tam i jak chcę to mam wpaść. To osoba z natury dość towarzyska, lubi być w centrum uwagi i dlatego spokojniejsza koleżanka nie jest tyle "warta".

Gość super laska
nie, to my właśnie jesteśmy tymi koleżankami co pomiatają takimi jak ty.

Gość znam takie osoby.w mojej rodzi
nie tez sa takie...jak trzeba dzieci popilnowac to znaja do mnie droge ale jak nic nie potrzebuja to nawet nie przyjda zapytac co u mnie.przykre to jest

Ktoś kto pomiata kimś to tylko o nim świadczy... Zresztą tu nie chodzi o pomiatanie, ale postępowanie tak, aby "tylko mnie było dobrze" i bycie pasożytem.

Gość znam takie osoby.w mojej rodzi
no dokladnie.tak teraz jest kazdy tylko patrzy na to zeby jemu bylo dobrze nie liczac sie z innymi

Gość no to ja spróbuje
takiego pasozyta trzeba ustawic i pewnego razu powiedziec NIE Jak twoja kolezanka nastepnym razem będzie chciała wpasc do ciebie ( bo nni znajomi bedą zajęci ) to jej powiedz ,ze juz jesteś umówiona i nie tłumacz nic więcej Po prostu wymysl to sobie ,zobaczysz jak ją będzie skręcac z ciekawosci z kim, jak bedzie chciała przyjsc to odmów

do a jaaaa Przejrzę topik :) a to, że niektórzy znajomi nie mają nigdy czasu to już swoją drogą. Jeszcze nie jestem po slubie, ale mój narzeczony pisze od czasu do czasu do swoich żonatych kolegow, aby sie spotkac np. w 4 a oni tez wiecznie nie maja czasu, wiec pisze raz, drugi, ale ile można.

A przykład o koleżance to akurat dot. nie tylko mnie bo np. ona jest zawsze chętna na imprezę czy aby gdzieś wyjść, ale najlepiej, żeby samochodem jechał ktoś inny, nie ona. Poza tym mam wrażenie, że wykorzystuje także swojego faceta.