Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domeczek

chce miec w koncu swój dom

Polecane posty

Gość domeczek

znacie moze jakies strony,linki albo firmy gdzie znajde projekty i kosztorysy? bardzo prosze o pomoc,mam dosc wynajmowania mieszkan...

Gość cguysmxg
najlepszy jest projekt indywidualny, znajdź dobrego architekta

Gość domeczek
to jest drogo:( najpierw musze znaleźć jakis pomysł

Bardziej się opłaca kupić dom niż go wybudować na kupno średniego domu musisz mieć ok 600 tyś

Gość domeczek
w moich okolicach to moze ok 250tys...taki mały ok 100m

Gość łałałiła
chcesz kupować/budować dom a niestać cię na architekta? Wróżę powodzenie w tej materii.

Gość domeczek
jomi dzieki:) łałałiła....skoro prosze o kosztorys to chyba jasne ze chce sie zorientowac w cenach i dopiero potem wziac kredyt...

Gość jeden_moment
Ale gdy sama sobie kobieta zaprojektuje dom to będzie miała jedyny i niepowtarzalny :) w przyszłości pewnie i ja będę chciałą zrobić swój własny projekt. Znnajomy architekt mi pomoże ;)

Gość łałałiła
kosztorys na kafe. hmmm geniealny pomysł. Nie ma to jak fachowa porada w fachowym miejscu. Już widzę jak Twój dom rośnie w siłę.

Gość domeczek
łałałiła....czy ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? prosiłam o strony projektów z kosztorysami....co za człowiek z ciebie?????????????

Gość cguysmaxg
My za architekta płacilismy ok8 tys za projekt ale wiem że sa i tacy którzy zrobia za 3 tys. Jest wiele plusów nigdy nie znajdziesz takiego projektu który cie na 100% zadowoli. ja mam o tyle lepiej ze maz ma firme budowlana i sam wybuduje dom. A architektem to ja sama jestem tyle ze krajobrazu, kosztorysy to łatwizna.

Jeśli ma się już działkę to można się pobawić w budowanie domu. Ja doszłam do wniosku że wole kupić dom po ceny działek budowlanych w mojej okolicy są droższe niż postawienie samego domu.

Gość domeczek
dzieki za info:)

Gość domeczek proszę bardzo
Te wszystkie procedury, projekty, materiały, wykonawcy, działka, pozwolenia, podłączenia:) jest tego cała masa sam to przerabiam:) do tego surowy dom wychodzi około 200tyś a gdzie kolejne 100-150tys na wykończenie, zagospodarowanie, upiększenie:) taki domek to beczka bez dna ale zawsze to Twoje beczka:)

Gość cguysmaxg
musisz znac ttylko wymiary materiału którym chcesz budowac i ustalić ile sztuk wejdzie ci na m2

Gość domeczek
u mnie działke za miastem mozna kupic za 50tys. i nie chce duzego domu ale zeby w koncu byl moj:)

Gość domeczek
skoro już jesteście tacy pomocni to mam jeszcze jedno pytanko. Dziś wieczorem planuję seks analny z moim owczarkiem. Czy zwykły żel nawilżający durex będzie ok?

Gość domeczek
niektórzy sa beznadziejni

Musisz się z tym pogodzić wchodząc na tego rodzaju forum:) Cała masa wynudzonych, pozbawionych zainteresowań małolatów którzy żywią się takimi zachowaniami:)

Musisz się z tym pogodzić wchodząc na tego rodzaju forum:) Cała masa wynudzonych, pozbawionych zainteresowań małolatów którzy żywią się takimi zachowaniami:)

Jeżeli chodzi o sam projekt to w cale nie muszą być to koszty rzędu 8 tyś:) spokojnie i z zadowoleniem otrzymasz projekt płacąc 2,5-3 tyś

Jeżeli chodzi o sam projekt to w cale nie muszą być to koszty rzędu 8 tyś:) spokojnie i z zadowoleniem otrzymasz projekt płacąc 2,5-3 tyś

Gość domeczek
dzieki za pomoc....juz ogladam te projekty i az w głowie mi sie kreci;) musze z mezem posiedziec nad tym po pracy.