Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden_moment

miodowe oczy

Polecane posty

Gość waleryjanna
to jest rozwiazanie na imprezę, gdzie można tych parę godzin przemęczyć - ale na co dzień do chrzanu; ten otwór na źrenicę jest stałej wielkości, a oko wiadomo - rozszerza i zwęża źrenicę; jak akurat jest rozszerzona, to patrzy sie jak przez dziurkę od klucza, poza tym mnie osobiscie pieką oczy od tych kolorowych soczewek

Gość jeden_moment
Serio, a to soczewka nie akomoduje się jakoś do oka? To niemożliwe, żeby soczewka utrudniała widzenie. Gdyby tak było to kolorowe kontakty nie byłyby tak reklamowane wszędzie. Zadzwonię do obługi klienta w szkla.com i dowiem się o co chodzi. Na pewno udzielą mi takich informacji.

Gość kiedys nosilam kolorowe
i odradzam ! Wygladaja mega sztucznie, od razu widac ze ktos nosi soczewki, nienaturalne i to prawda ta soczewka ma staly otwor na zrenice, nieakomoduje sie, w dodatku sama soczewka jest dosc gruba i niekomfortowa.

Gość jeden_moment
Grzebiecie w gruzach moje marzenie o kolorowych oczach ;( Ale gdy dzwoniłam do obsługi szkla.com to powiedziano mi, że wcale nie jest tak, że się oko nie akomoduje ze szklem. Glupieje, nie wiem co robić.... A, no i wybrany przeze mnie kolor miodowy nie wyląda nienaturalnie przecież...

Gość no to kup te soczewki
i sma się przekonasz jak to naprawde z nimi jest:)ja nie moge Ci doradzić bo nigdy nie mialm soczewek.

Gość akronim
jej, ale strasznie tanie te soczewki i jeden rozmiar a to jest chyba najgorsze. ja kiedyś chciałam sobie sprawić takie kolorowe i poszłam do optyka. ten mi wyjaśnił, że to nie takie proste bo okulista mierzy tęczówkę i robi takie soczewki na zamówienie wg wybranego koloru. takie soczewki kosztują około 300 zł, nie 60. te za 60 mogą być faktycznie bardziej niebezpieczne.