Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwoszkaaa

piję dwa piwa dziennie

Polecane posty

Gość piwoszkaaa

pije bo lubię, czy to alkoholizm?

Gość warona
a ja 250 ml wódki sama, prawie codziennie tez isę martoi eze to alkoholizm ale inaczej nie potrafie zasnac, - jak nie wypije....

moze juz tak, moze jeszcze nie - zrob sobie tydzien przerwy i zobacz czy dasz rade - albo lepiej dluzsza przerwe "bo lubie" to najczestsza wymowka osob uzaleznionych od alkoholu, papierosow itd

dla większości to tak ;p ale nie przejmuj się ja swego czasu to po 11 na tydzień :D

Gość ja z moja kolezanka mialysmy
taki czas ze codziennie na piwo lecialysmy czasem po dwa czasem po trzy.przez około 2 miesiące dzień w dzień ona zaszła w ciąże a mi nie żal bo mnie nie ciągnie..więc moje to nie było uzależnienie nie wiem jak u Ciebie bo ja ostatnio piwo miałam w ustach jakieś 2 miesiące temu

Gość piwoszkaaa
no bo piwko jest smaczne i podobno zdrowsze niz wódka czy jabcoki :D

Gość rtyyyyyyyyyyyyyyy6767
ja pije nieraz po 4 dziennie przez 2 tygodnie, a potem miesiac nic. wiec to chyba nie uzaleznienie. po prostu "maly ciag" ale nie mam zadnej delirki jak nie wypije.

Gość piwoszkaaa
wiecie co? obbawiam się jednego , czy pijąc tak duzo piwa będę mogła urodzic zdrowe dzieci? takie obawy troche głupie ale jednak mam :) no i powiedzcie mi jakie piwa sa najlepsze ....ja polecam dębowe mocne i strong.

Gość piwoszkaaa
i okocim, teraz własnie chłodzi mi sie okocim na wieczór ;)

Gość Polinkaaa
dla mnie to juz alkoholizm:o i jeszcze jesteś kobieta a fujjj

Gość piwoszkaaa
Jedno przed seksem , bo mam brzydkiego faceta ,a drugie po , bo jest do dupy w łóżku .

Gość piwoszkaaa
polinkaaa tzn jestem wg. ciebie żulem? tak? bo piję piwo? x 2 dziennie? no ok, cieszę się ze wiekszosc uwaza inaczej i odwal sie ty pieprzony podszywie

Gość a dlaczego zaraz
Od piwa w dużych ilosciach rośnie niestety brzuchol. :( Nie tylko facetom. Wiec jak sobie będziesz tak popijac to też niedługo będziesz do dupy w łózku. :P

Gość piwoszkaaa
nie rośnie po piwie brzuch, piję już tak ze 2 lata i wiem, urosnie ciu brzucholi jak po piwie zaczniesz jesc ....bo jak wiadomo piwo wzmaga apetyt :)

Gość można za darmo
Jesli nie bedziesz robiła przerw tylko piła codziennie to sie uzaleznisz i nie zasniesz pózniej bez piwa, a w dodatku organizm bedzie sie domagał coraz wiekszej dawki.Jak zabraknie kasy to pozostana Ci tylko psychotropy,albo zejdziesz na dno.