Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candymenka

czy ten zwaizek warto ratowac??

Polecane posty

Gość candymenka

hej 5 lat zwiazku, miala byc milosc po grob, ja 23 on 26 lat. 2 miesiace temu znaalzlam w jego tel zdjecia pewnej laski, przeczytalam smsy...on tlumaczyl ze to nic nie znaczy, itd wiadomo... moje zaufanie runelo i od tej pory bylo fatalnie. on sie staral ale nie wytrzymal tego ze mam obsesje ;/ wiec ostro sie poklocilismy i niby rozstalismy, po 2 tygodniach sie spotkalismy pogadac chcialam bysmy zostali przyjaciolmi on zreszta tez. powiedzial ze zalozyl sobie konto na fotce ehh ;/ i ze pisze z jakas laska-tak chocby zazdrosc chcial wzbudzic ;/ no stalo sie wyladowalismy w lozku ;/ po upojnej nocy powiedzial mi ze nigdy nie znajdzie takiej jak ja zebym dala sobie troche czasu i przemyslala wszystko bo on nie szuka innej tylko pisze z jakas bo czuje sie samotny :D no i nie wiem co robic.... pogubilam sie..... znalazlam go na fotce i ta z ktora pisze-nie jestem zazdrosna ale laska porazka 50 zdjec wszystkie w tej samej pozie i tych samych majtkach hehe i to mnie jeszcze bardzxiej zraziło jakos do niego, oprpcz tego obrazil sie ze go tam znalazlam tak chocby sie wstydzil hehe wiem ze to dzioecinnie wyglada ale ja naprawde sie pogubilam w tym wszystkim ;/

olej go dziewczyno to jakiś świr jak macie byc udanym zwiazkiem a w przyszłości małżeństwem jak on ma jakieś dziwne podejscie do zycia jest samotny to niech sobie znajdzie przyjaciela a nie laskę w majteczkach puk puk obudź sie i uciekaj od świra a napewno znajdziesz kogoś bardziej wartościowego od niego !!!!!!!!!!!!!!!

Gość candymenka
wiem;/ zapytalam go po co z nia pisze przyznal sie ze zalozyl fotke by szybko kogos znalezc ale tak naprawde kocha mnie ;/ bozeee masakra jakas, ja tez go kocham tyle czasu zrobilo swoje jednak jak zobaczylam ta laske odechcialo mi sie ;/ bo dla mnie te wszystkie portale to zenada jakas bez obrazy dla nikogo

Gość candymenka
;/

Gość daj sobie spokój
Dziewczyno czy Ty ślepa jesteś ??? Jeżeli On by Cię kochał to : 1. nie trzymałby zdjęć ani smsów jakiejś laski - tzn. nie pisałby z żadną inną 2. nie pozwoliłby Ci odejść, jeżeli doszłoby do pkt 1. 3. błagałby Cię o powrót a nie opowiadał o jakiejś lafiryndzie Przejrzyj na oczy !

Gość candymenka
no tak.... ;/ to po co te bzdury opowiada??;/

Gość daj sobie spokój
Gdyby Cię kochał to byłby z Tobą, koniec, kropka. A On widocznie potrzebował pretekstu do zerwania bo znudziłaś mu się już. 5 lat wielka miłość i od razu szuka sobie pocieszenia ??? No daj spokój, naprawdę w to wierzysz? Mówi, że wciąż kocha bo liczy na darmowy seks i tyle.

Gość candymenka
ale co ma seks z miloscia ;/ nic nie rozumiem, tak moze jestem naiwna to moj pierwszy facet... ;/;/;/;/

słuchaj kochasz go ale zaczynasz nie nawidzieć za te zachowanie to naprawde nie ma sensu uwiez mi że zakochasz sie jeszcze on nie jest jedyny na swiecie a on jest świrem i nie dojrzał do związku mu jeszcze głupoty w głowie jakies przelotne romansiki a cie traktuje jako rezerwową wrazie jakby mu sie zachciało a nie miałby gdzie wetknąc swego obrzydliwego wacka . ogarnij sie i to ostro bo zycie sobie spieprzysz !!!!!!!!!

Gość candymenka
dzieki za odp... mam taki glupi charakter ze boje sie zosyac sama... ze nie dam rady ze wpadne w jakas depreche ehhh;/;/;/;/

no to jest chyba plaga tych czasów... dziewczyny które tolerują takie zachowanie faceta ze strachu żeby nie być samą albo boją się że innego nie znajdą... a faceci czują się pewnie i wykorzystują to na maxa...

Gość do candymenka
zgadzam sie z opinia powyzej.. plaga.. wiem cos o tym... ale zycie jest 1 po co je sobie niszczyc :(

Gość candymenka
dzieki za opinie, zastanawiam sie czasm czy to poprostu nie jest moja wina zawsze bylam zazdrosna, nie wierzylam mu i poprostu mogl mi zaczac robic na zlosc...;/; /;/

Gość mialam podbniee
mialam podobnie ciagle sie klocilismy docieralismy klamalismy masakra ale namietnosc byla i przetrawlo jestesmy szcxzesliwym malzenstwem :)

Gość garcowaa
bo ja wiem czy warto sie meczyc z takim niedojrzałym facetem. Sory, po pieciu latach i pisac z jakas dupa? to juz swiadczy o tym ze on sobie przygód szuka. Niepowazny jest ten koles. nie daj sie.

Gość uuuppuuuppppuuuu

Gość podnoszeeee

Gość mialam podbniee
sprobujcie moze on rzeczywiscie robi ci na zlosc... faceci tak maja

Gość mialam podbniee
sprobujcie moze on rzeczywiscie robi ci na zlosc... faceci tak maja

Gość candymenka
hej ponownie, dzieki za pomoc, napisalam mu wczoraj ze lepiej bedzie jak sie przestaniemy wogole widywac, bo chyba wiem po co mu tez czas, ze nie bedzie sie bawil moim kosztem, ospisal tyeraz to sie juz odwal bez dyskusji masakra jakas :( jestem wiecznie smutna czuje jak dopada mnie jakas depresja jak sobie radzic?? :(

Gość ryzyko zawodowe
moj tez kiedys pisal z inna, zeby zrobic mi na zlosc... oni chyba tak maja :-o no nic, ja do niego wrocilam i tamta kopnal w zadek... ja wciaz z nim jestem, bo milosc :) a tamta myslala, ze go ode mnie odciagnie....

Gość candymenka
witam ponownie sorki ze smuce i draze ciagle 1 temat ale... spotkalam sie z nim przez weekend gadalismy... powiedzialam mu ze mi przeszkadza jak pisze do innych a on ze gdybym go naprawde kochala to bym mu zaufala on i tak bedzie pisal chyba moze miec kolezanki a z nikim sie za moimi plecami nie spotyka itd ;/ wiem jestem ogromnie zazdrosna sama sie z tym mecze ale to po prostu starch przed zdrada ;/ i nie wiem co z tym robic xczy mam sie zmienic?? a chyba musze i olewac te jego smsy z kolezankami moze kiedy zobaczy ze mam to w dupie to sie mu znudzi?? ;/