Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlasiebie

Czy znacie przypadki..

Polecane posty

Gość dlasiebie

gdy test ciazowy wykazal ze nie jest kobieta w ciazy, a okazalo sie ze jest? I jakie byly tego przyczyny? Robilam test pokazal jedną kreske, a okres spoznia mi sie juz 10 dzien dzisiaj ;/

Gość zamieszana
ja tak miałam. powodem było to że (na skutek przypuszczalnie wyjazdu, stresu i odstawienia piguł naraz) cykl mi się wydłużył bardzo, "zaskoczyliśmy" na dosłownie dwa-trzy dni przed teoretycznym spodziewanym terminem wystąpienia miesiączki, wiec jak zrobiłam test w dwa dni po terminie to jeszcze było za wczesnie żeby wykryć ciążę. poszłam do lekarza, zbadał mnie, ciązy też siłą rzeczy nei zobaczył bo jeszcze nie było co oglądac. testów z krwi nie robiłam.

Gość dlasiebie
oooooooo cholercia :/ ostatni raz kochalam sie z moim mezem okolo 15 listopada, w trakcie przyjmowania pigulek, z tym ze wtedy chyba zapomnialam wziac, pozniej wzielam jeszcze kilka i odstawilam calkiem bo sie okropnie czulam.. Moze te opoznienie wynika wlasnie z tego? Teraz powinnam dostac 6 grudnia, ale nie dostalam a test zrobilam 12 grudnia i wyszla jedna kreseczka.. Tego samego dnia przyjechal moj mąz i doszlo znowu do stosunku (czyli kilka dzni temu) a okresu dalej brak ;/

Gość dlasiebie
doradzcie cos prosze. Nie wiem co myśleć.