Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myśleć

seks bez zabezpieczeń a niechciana ciąża

Polecane posty

Gość nie wiem co myśleć

opisze po krotce moja sytuacje ... nie wiem co na ten teamt mam myślec, jestem ok 2 lat z moim partnerem, od 3 miesiecy kochamy sie do konca, wczesniej był to stosunek przerywany, nigdy z zabezpieczeniem.... przez te ostatnie 3 mies zwazamy tylko na to czy sa dni plodne czy nie, po ostatniej naszej rozmowie dowiedziałam sie,ze on nie chce miec jeszcze dziecka, owszem ale po slubie, Jestem tego samego zdania, ale wobec tego zadałam mu pytanie dlaczego sie nie zabezpieczamy teraz ? przeciez jest duze ryzyko ze wpadniemy własnie przed slubem, zaproponowałam prezerwatywy jesli on nie chce miec teraz dziecka... on odmowil, nie rozumiem tego troche ...on ma 27 lat i jest swiadomy przeciez ze po seksie moze byc dziecko prawda ? wiec dlaczego nie godzi sie na zabezpieczenie ani na dziecko .. przeciezjedno przeczy drugiemu ..o zareczynach tez jeszcze nie rozmawialismy, nie planujemy teraz...

Gość lubię to .....
Bo jest głupi.

Gość nie wiem co myśleć
latem zaproponowałpigulki,ja ich nie brtałam nigdy i nie chce brac juz,

Gość nie wiem co myśleć
masz racje to sa smieci, nie chce nic,chce miec dziecko, urodzic je zdrowe, nie chce zadnych chemii, ewentualnie zgodziłabym sie na prezerwatywe... ale tez troche dziwne jesli przez ok 2 lata wspolzyjemy bez niczego .. teraz to zmieniac > raczej nie... chodzi mi głownie o to dlaczego on tak mysli ... co to ma znaczyc ..

Gość
Czytam i oczom nie wierzę. Dwoje dorosłych ludzi niepotrafiących sie dogadać co do sposobu zabezpieczenia...Gratuluję dojrzałości. a na zabezpieczenie proponuję prezerwatywę z rybiego pęcherza.

"wobec tego zadałam mu pytanie dlaczego sie nie zabezpieczamy teraz ? przeciez jest duze ryzyko ze wpadniemy własnie przed slubem, zaproponowałam prezerwatywy jesli on nie chce miec teraz dziecka..." a może powinnaś SOBIE zadać takie samo pytanie?? przecież TY też nie chcesz mieć teraz dziecka, a prezerwatywy to nie jedyna forma zabezpieczeń... :o

Aha. On nie chce prezerwatyw, bo nie. A Ty nie chcesz "babskich" zabezpieczeń, bo... nie. W takiej sytuacji nie pozostaje nic innego, jak życzyć Wam zdrowego i dorodnego potomstwa ^^

Gość nie wiem co myśleć
mi nie robi roznicy, ja chce miec dziecko,moge miec nawet teraz, jestem na to gotowa... nie chce brac pigolek

Gość
Tylko szkoda tego potomstwa...

Gość nie wiem co myśleć
od samego poczatku uwazalismy ze prezerwatywa jest zbyt sztuczna i niewygodna... nie jest przyjemna, bez o wiele lepsze doznania itd :) ja nie wezme pigolek bo mam swoje zasady

"od samego poczatku uwazalismy ze prezerwatywa jest zbyt sztuczna i niewygodna... nie jest przyjemna, bez o wiele lepsze doznania itd ja nie wezme pigolek bo mam swoje zasady" O mój Boże... Myśl babo! Albo się wykastruj, dla dobra ludzkości...

to poczytaj sobie topiki o facetach wrabianych w ciążę, samotnych matkach i alimentach, ewentualnie związkach małżeńskich zawieranych z powodu tzw. "wpadki", bo tak się właśnie potem kończy to, że "on jeszcze nie chce mieć dziecka" a ty "już jestes gotowa" :o to powinna być decyzja OBOJGA z was, a nie bezmyślne niezabezpieczanie się i loteria i skąd ty wzięłaś informację, że pigułki czy inne środki chemiczna mają wpływ na zdrowie dziecka? idąc twoim tokiem myslenia, ponad połowa naszej populacji byłaby upośledzona, bo jednak (na szczęście) większość kobiet się jakoś zabezpiecza i to raczej chemicznie

to poczytaj sobie topiki o facetach wrabianych w ciążę, samotnych matkach i alimentach, ewentualnie związkach małżeńskich zawieranych z powodu tzw. "wpadki", bo tak się właśnie potem kończy to, że "on jeszcze nie chce mieć dziecka" a ty "już jestes gotowa" :o to powinna być decyzja OBOJGA z was, a nie bezmyślne niezabezpieczanie się i loteria i skąd ty wzięłaś informację, że pigułki czy inne środki chemiczna mają wpływ na zdrowie dziecka? idąc twoim tokiem myslenia, ponad połowa naszej populacji byłaby upośledzona, bo jednak (na szczęście) większość kobiet się jakoś zabezpiecza i to raczej chemicznie

tyle z tego wynika że on sobie porucha, a jak Ci zrobi dziecko to powie że nie tak sie umawialiście i do widzenia :/

A Może facet jest bardzo głupi - myśli , że papieska ruletka to dobra metoda zapobiegania ciąży :D

Gość nietrudno zauważyć że
baby mają dwie dziury, zrób użytej z tej co sra i sprawa załatwiona

Gość nie wiem co myśleć
fru fru tak sie skalda ze on nigdy by nie zostawil mnie z dziecki,na ten temat tez rozmawialismy ;p

Gość nie wiem co myśleć
fru fru tak sie skalda ze on nigdy by nie zostawil mnie z dziecki,na ten temat tez rozmawialismy ;p

Gość nie wiem co myśleć

Gość
No to nie ma problemu. Ty chcesz mieć dziecko - ok. On nie chce, ale jak zaliczycie wpadkę to Cię nie zostawi. Nic tylko się rozmnażać.

Gość nie wiem co myśleć
jakos chyba nie mamy tendencji ...wcale nie tak latwo widocznie wpasc.. albo mamy tyle szczescia, od 2 lat nic sie nie przytrafilo :) scislej mowiac od 3 mies..

Gość a podzielisz się
dlaczego kategorycznie nie chcesz brać tabletek?

"nie wiem co myśleć - fru fru tak sie skalda ze on nigdy by nie zostawil mnie z dziecki,na ten temat tez rozmawialismy ;p" powiedzieć moza wszystko, a co bedzie to bedzie... jak dla mnie to tylko kwestia czasu jak zaskoczycie. ale skoro ani on ani Ty nie macie nic przeciwko temu - a na to wygląda - to róbta jak chceta :)

Gość lakiuenmnn
BO BEZ GUMY JEST MU NAJZWYCZAJNIEJ LEPIEJ!!!!!!!! Z kim Ty jestes z cholernym egoista?????????????????

Gość ja tez szukam pierwszej
aha, wnioskuje ze ty chcesz od nad odpowiedzi "on nie chce zadnego zabezpieczenia bo jednak w glebi duszy chce dziecko wiec autorko dawaj! skoro sama chcesz!" ty nie chcesz brac pigulek bo chyba wiesz ze tak latwo nie jest na nich wpasc a chetnie bys "wpadla" co? gratuluje dojrzalosci, tylko czekac na topik " zostawil mnie z malym dzieckiem, a tak go chcial! co za debil, mowil ze nas nie zostawi nigdy!!" on moze gadac ze cie nie zostawi, ale zycie swoje- wiec pamietaj potem o tym i dalej sie nie zabezpieczaj