Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety przebudźcie się

Co wam daje zrobienie laski obcemu facetowi?

Polecane posty

Czemu kosztem szacunku do samego siebie tak nisko upadacie i robicie z siebie zdziry robiące loda nieznajomym, przygodnym facetom? Przebudźcie się i szanujcie się!

strasznie uogólniasz 💤 I nie przesadzaj,jak nazwiesz gościa który na każdej imprezie musi zaliczyć taką w toalecie??? Ona ma miano szmaty a on?? Don Juan'a?? Śmiech na sali,proponuję kawę na przebudzenie🖐️

Ja robię tylko znajomym, niekoniecznie bardzo bliskim. Ale mam zasadę, że muszę znać chociażby i 5 minut, inaczej loda nie ma.

15:39 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) A co to ma do rzeczy? Koniecznie musi być równosc? DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to skoro już poruszamy ten temat to może warto zastanowić się jak to jest z tymi facetami. Bo generalnie idąc z pierwszą lepszą do toalety na numerek sami wystawiacie sobie świadectwo. Takie laski są takie czy owakie,ale WY jesteście dokładnie tacy sami, czyli co? Szmatławce, i lachodajki ? [czesc}

Gość ci faceci nie sa lepsi
ale niech te co robily loda na imprezach potem nie dobieraja sie do porzadnych facetow zeby sie z nimi ustatkowac

Ja to robie po krotkiej rozmowie i zalezy tez od tego lodzika:P Kto mi niby zabroni?Ty?:PMam ochote to robie, kiedy tylko chce:classic_cool:

Gość Do facet sie nie zmienia
I meskie kurwy ;) Wiadomo, ze potem opinia chodzi i normalna, fajna dziewczyna takiego łacha nie wezmie bleeeeeee :-o 🖐️

Gość to jest kurewstwo
i zaden facet takiej nie zechce. przygodny lod u kobiet to hanba

15:54 [zgłoś do usunięcia] ci faceci nie sa lepsi ale niech te co robily loda na imprezach potem nie dobieraja sie do porzadnych facetow zeby sie z nimi ustatkowac to ten co za lowelasa siebie ma i co impreza to inna to tez niech nie wyściubia nosa ze swojej bajki i szuka kobiety na poziomie, takim jaki ona sam reprezentuje :D:D:D Śmieszą mnie opinie że kobiety to sa takie złe i niedobre za to faceci... Faceci to bogowie seksu bo zaliczą kolejną naiwną,albo taka która zwyczjnie ma na to ochotę i zaraz od najgorszych jest wyzywana.

" Takie laski są takie czy owakie,ale WY jesteście dokładnie tacy sami, czyli co? Szmatławce, i lachodajki ? [czesc}" Kobieta nie musi proponować że zapłaci za faceta, bądź nie musi płacic za niego. Kobieta może odmówic seksu. Kobieta nie musi wychodzic z inicjatywą na początku znajmosci. 🖐️ Jak widzisz nie ma równosci, więć czemu ma ona byc w kwestii puszczania się? :o🖐️

Gość Lavinia2007
nic nie daje dlatego obcemu( czyt. nie swojemu facetowi) nic takiego bym nie zrobiła--( głupie pytanie , wieć niezbyt mądra odpowiedź)

16.12.2009] 16:14 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) " Takie laski są takie czy owakie,ale WY jesteście dokładnie tacy sami, czyli co? Szmatławce, i lachodajki ? [czesc}" Kobieta nie musi proponować że zapłaci za faceta, bądź nie musi płacic za niego. Kobieta może odmówic seksu. Kobieta nie musi wychodzic z inicjatywą na początku znajmosci. Jak widzisz nie ma równosci, więć czemu ma ona byc w kwestii puszczania się? Kto powiedział że TYLKO mężczyźni płacą za randkę??!! ALbo źle trafiasz albo masz spaczone pojęcie o tym jak jest. Facet też może odmówić sexu,a jeśli tego nie zrobi to napewno nie będzie, w przeciwieństwie do kobiety, wytykany palcami i mianowany kurwą i dupodajką. Facet wcale nie musi wyjść z inicjatywą na początku znajomości,ile zdarza się nieśmiałych mężczyzn którzy tylko czekają na pierwszy krok płci przeciwnej? :O Jak widzisz równość jest,tylko z WYGODY jej nie uznajecie,bo po co być tak samo traktowanym?! Lepiej ją nazwać dziwnką a siebie Don Juanem 🖐️

Gość lodziary fe
"Facet wcale nie musi wyjść z inicjatywą na początku znajomości,ile zdarza się nieśmiałych mężczyzn którzy tylko czekają na pierwszy krok płci przeciwnej? " Cos w tym zlego?

Gość Suczi18
Nic mi to nie daje ale i tak lubie to robić.

16:43 [zgłoś do usunięcia] lodziary fe "Facet wcale nie musi wyjść z inicjatywą na początku znajomości,ile zdarza się nieśmiałych mężczyzn którzy tylko czekają na pierwszy krok płci przeciwnej? " Cos w tym zlego? absolutnie nie,poprostu stwierdzam fakt,a sama mam niesmiałego faceta :)

mo cuishle -Wyrwalas mi to z ust:P Najlepiej podczas miesiaczki, zawsze jakas oszczednosc na wodzie:P wtedy moge robic loda a nawet druta:P:classic_cool:

Gość lodziary fe
i lubisz takich niesmialych?

wystawiamy sobie świadectwo ale jako mężczyźni a nie kobiety i na tym polega różnica że od mężczyzn wciąż wymaga się mniej w tym zakresie niż od kobiet i jest to uzasadnione ale nad tym nie będę się rozwodził to nawet lepiej brzmi - mój mąż był dziwkarzem ale gdy mnie poznał zmienił się niż - moja żona była dziwką (ew. zdzirą) ale gdy mnie poznała zmieniła się :D jest całkiem sporo kobiet, które lubią facetów z bujną przeszłością ale mężczyzn, którzy szukają takich kobiet już zdecydowanie mniej osobiście mam dużo sympatii dla puszczalskich ;)

Gość daje mi 50zl

Gość Baronie jestes madry
Popieram Cie

Gość baronie baranie

Gość chyba żartujesz
"mój mąż był dzi**arzem ale gdy mnie poznał zmienił się niż" - masakra... Nie tknęłabym faceta, który miał wiele kobiet i uprawiała przygodny seks. Obrzydza mnie to.

Gość tutaj same wariatki sa
ktore najpierw robia komus loda w dyskotece a potem sie dziwia, ze maja opinie dziwek

Nigdy tego nie robilam w dyskotece, wypraszam sobie:classic_cool: A ze lubie, to moge robic kiedy chce!:classic_cool::D Bede miala co opowiadac wnukom:P:classic_cool:

Gość do ewelus22
dzisiaj porzadnych malutko jest

mezczyzni to hipokryci. uzywaja kobiet, i sa bardzo chetni, ale bardzo krytykuja jakiekolwiek niemoralne zachowania. teoria o popycie i podazy sie klania.

ewelus22 -a co to znaczy porzadna?taka ktora polazi z facetem za raczke kilka tygodni, albo miesiecy a potem i tak mu ja zrobi?:D:classic_cool:

Gość tak jak i facetów
porządnych jest mało :( Teraz to już prawie każdy grzebał penisem w gównie i uprawiał seks z którą się tylko dało...