Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety przebudźcie się

Co wam daje zrobienie laski obcemu facetowi?

Polecane posty

oczywiscie ze mozna, to samo tyczy sie porzadnych mezczyzn. tylko ze czasami ludzie nie wytrzymuja z samotnosci i chwytaja sie tego co maja akurat pod reka, bo takie szukanie idealu czesto wymaga wiele czasu i cierpliwosci

'a niektorzy nie chca kobiet, ktore juz slabosci ulegly i szukaja prawdziwych niewiast' pytanie z mojej strony - szukasz dziewicy czy porzadnej kobiety? bo to jest roznica.

'tylko kazda tak gada, a potem lecicie do babiarzy' takie sa kobiety , tak samo jak wiekszosc mezczyzn postrzega kobiety jako obiekty seksualne. a nie od dzis wiadomo ze ludzie to okropni hipokryci. :P

Gość lastminuute
można być świętą lub świętoszką, można szanować się bardziej lub mniej..ale to, co w tytule jawi mi się jako coś tak obrzydliwego, tak odrażającego, że bardziej nie może być. Sprawy psychiki, emocji, szacunku do siebie to jedno - a co z higieną? - taki obcy, nieświeży, nie wiadomo kiedy zmieniał majtki, nie wiadomo kiedy, co i z jaką robił, może wczoraj uprawiał analny....nie!, po prostu bleeeeeeee! To jest to, co zrównuje KAŻDĄ kobietę z glebą, to dno!

Gość dokladnie to jest dno

zauwazylam ze troche za duzo uogolnien na kafe, moze dlatego tak wielu ludzi boi sie konfrontacji z rzeczywistoscia bo maja juz w glowie pelno stereotypow. mezczyzni nie dziela sie tylko na kobieciarzy i ciche myszki, tak samo jak kobiety nie dziela sie tylko na panny lekkich obyczajow i zelazne dziewice. taka dziewica moze niezle zaskoczyc po pwenym czasie, kiedy sie jej spodoba cala rozmaitosc i mozliwosci, tak samo jak imprezowa panna moze dojrzec. duzo sie wynosi z domu, wartosci, przekonania, nie wszystko zalezy od plci.

oczywiscie ze ludzi to hipokryci, kobiety na swoj sposob i mezczyzni tez. ale przeciez ludzie bladza i popelniaja bledy, nie mozna kogos potepiac jesli czegos zaluje. nawet Bog przebacza, dlaczego uwazasz ze jestes wyzej od Niego? takie myslenie czesto prowadzi do nikad, a jedynie ogranicza wybor. ludzie maja rozne zycia, doswiadczenia, problemy i historie nie nalezy kazdego traktowac jednakowo.

Gość jabadu
a czemu co niektórzy faceci roba dobrze kobiecie poznanej 5 minut wczesniej?

to ze kiedys czlowiek byl niedojrzaly nie mial wzorca nie mial pojecia o moralnosci poniewaz nigdy nikt go tego nie nauczyl byl slaby a teraz dojrzal nie mozna wszystkich trakotwac jedna miara.

nie kazdy ma silna osobowosc, ale to moze sie zmienic. po prostu probuje ci uswiadomic ze ludzie sie zmieniaja, zycie ich zmienia.

masz prawo do swojej opinii. osobiscie nie widze sensu komplikowania sobie zycia- jesli ktos jest dobrym, dojrzalym czlowiekiem nie interesuje mnie jego przeszlosc, o ile nie byl seryjnym morderca/ homoseksualista/ gwalcicielem.

Gość i potem maja hiv

Gość maxinee
a jeżeli sypiałam z facetami, których już jakiś czas znałam? bo np. chciałam się kochać,poszaleć lub w niektórych przypadkach tak bardzo dużo czułam do niego że hamulce puszczały? i tym sposobem moją młodość ( choć dalej młoda jestem) wyszalałam, niektórych rzeczy żałuję, niektórych nie, jestem bogatsza o doświadczenia które mnie czegoś nauczyły. A jak się nikogo nie ma i pragnie się czułości? [ nie mówie o obcych facetach żebyscie przypadkiem mnie nie zaszufladkowali] . Teraz jestem ostrożniejsza :) Bardziej rozważna i zdystansowana do uczuć.

"tak samo jak imprezowa panna moze dojrzec. " Jaaasne. :o🖐️ Jak kobieta się puszczała to puszczac się będzie, a poza tym czemu mam akceptować taka nawet jeżeli się zmieniła? Jeżeli ma na liczniku powyżej 10 facetów to znaczy, że to były przemyślane decyzje i ma naturę kurewki. :O🖐️

Gość po co mi zużyty facet
żyjący bez zasad moralnych, nie potrafiący kontrolować swoich popędów? Jak chce się bawić, to niech się bawi, byle nie ze mną. Ja wolę takiego, który częściej używa mózgu niż penisa.

Ale jak babiarz, to i tak za często używa penisa do myślenia, wiec odpada.

Nie ma na to gwarancji. Znam przypadki, które tej teorii nie potwierdzają.

Ale niebabiarz na 99% ma nędzne geny. 🖐️ Wiec i tak wiążąc się z niebabiarzem musiałąbyś się puscic z babiarzem i wrobic swojego niebabiarze w dziecko babiarza. :o🖐️

Jesteś prymitywny. Nie zamierzam się z nikim puszczać, jestem w związku z nie-babiarzem i patrząc na jego rodzinę wnioskuję, że ma dobre geny.

W rodzinie nie ma chorób genetycznych, ludzie są zaradni życiowo, choć to już może bardziej wpływ wychowania niż genów i inteligentni. Nawet z urody całkiem niebrzydcy.

Gość do maxinee
pasujesz do babiarza