Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

prosba o rade

Polecane posty

Mój syn stale chodzi w czarnych ciuchach i nie chce chodzic w niczym innym. Dzisiaj na gwiazdke kupiłam mu sliczna koszule ale bardzo ciemny popiel wpadający w czerń i prązkowany. Jak mam go przekonac by chodził w tej koszuli gdy dam mu na prezent, a do tego czarny w szpic sweterek , tylko, ze on szpiców w swetrze nie lubi. Ale był taki ładny i cąłkiem dobra cene miał. ma ktos sugestie?

Ja mam taką sugestie ,żeby nigdy dzieciom nie kupować tego co im sie nie podoba :)

Ale na prawde koszula nie była tania!!! Ale jest sliczna! No z Jorkera.

kupiłaś z premedytacją dwie rzeczy, których syn nie lubi, nie-czarną koszulę i sweter w szpic po co?

Ma prązki, delikatmne , sliczny kołnierzyk i jest na prawde śliczna.

Gość
Poza tym skoro nie lubi to mu nie narzucaj,mój facet nie cierpi sweterków w szpic i nawet jak mu kupiłam piękny sweterek Tommy Hilfiger,to i tak go nigdy nie ubrał.Nic na siłę

Nie z premedytacja, tylko tak chcioałam by wreście ubrał cos innego nic kruczoczarne od lat.

W takim razie jutro pójde zamienic te 2 rzeczy na cos innego

Gość
Może spytaj go najpierw,może akurat te rzeczy spodobają się :) a jak nie to oddaj,szkoda kasy na coś czego nie będzie nosił.

Masz racje zapytam, ale jak mąz pojkdzie z psem, bo moze byc wsciekły ze synowi pokazałam prezent wigilijny

Gość
A może idz razem z nim,wcześniej poproś jakąś młodą ekspedientkę żeby mu powiedziała że wygląda super :)

Nie pojdzie ze mną. Zrobie tak jak mi radzicie pokaże mu te rzeczy i jutro pojde zamienie na cos innego.

Gość oj gazia gazia
ty to masz problemy. jak kupiłaś taką piękna koszulę to ją noś. piekna koszula dla mamy może być brzydka dla syna i bedzie tak, synowi bedzie bardzo przykro bo dostanie nietrafiony prezent i bedzie rozczarowany, tobie bedzie przykro bo się starałaś a jemu sie nie podoba. w sklepach można przed świetami kupić bony za 50 100 150 200 czy 500zł. mogłaś kupić synowi i sam mógł sobie wybrac w sklepie co mu sie podoba.

Gość oj gazia gazia
zamień te rzeczy na taki bon właśnie i syn sam sobie cos wybierze, tylko upewnij sie czy w tym sklepie sa rzeczy w stylu Twojego syna. powodzenia

Gość a sobie pod choinke kup
a sobie pod choinke kup słownik ortograficzny. nie pisze się "wreście" tylko wreszcie!!!

Popieram, pokaż mu- może faktycznie bardzo ciemna koszula mu będzie się podobać- i ewentualnie wymień. Lepiej zepsuć niespodziankę niż dać niechciany prezent. Sweterek raczej odpuść- jeśli mu się nie podobają takie, będzie po prostu leżał w szafie. Raczej ucieszyłabyś go kupieniem mu fajnych czarnych ciuchów- to jest prezent dobrany do człowieka, to czego on chce i potrzebuje. Już kiedyś był podobny temat, dziewczyna skarżyła się że dostała od rodziców bardzo drogi złoty łańcuszek, a ona wyraźnie prosiła żeby złota jej nie kupować bo nie chce, nie lubi i nie będzie nosić. Mamusia uznała że "może jej się odmieni". Nie zmieniaj go na siłę, zwłaszcza na święta nie rób mu przykrości, przecież go kochasz bez względu na strój i to jemu chcesz zrobić przyjemność dobranym prezentem, a nie sobie odmienionym wyglądem syna. Poza tym czarny to uniwersalny, twarzowy, elegancki kolor. Ciesz się że to nie różowy :D

a ja porozmawiała bym o jego stylu ubierania...nawet sama kupiła sobie cos podobnego i chodziła przy nim w czarnej koszulce z trupia czacha na plecach... niech czuje ze Ma poparcie...dzieciaki lobią się buntować szczególnie rodzicom:P może zmieni styl:) ale prezent bym zamieniła....

Ech pokazałam mu prezenty i koszula bardzo mu si epodoba! Al;e sweterek nie. Jutro pobiegne do sklepu i może zwróce, jesli nie moż ezamienie na inny sweterek bez szpica, tylko czy będa mieli cały czarny , bez nadruków nie wiem. Masz rację pisze się wreszcie, dzieki za zwrócenie uwagi! :)

Gość nkcvnsdlck
nie zmieniaj syna!! moja mam tez nigdy nie lbila tego ze chcodze w czarnym ciagle ale taka juz natura- ja lubie czarny i bieram sie na czarno zle czuje sie w innych kolorach nie zmuszaj syna by zmienil siebie dla ciebie stracilby czesc tozsamosci.