Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje się jak idiotka

Help. Czuję sie jak idiotka

Polecane posty

Nie zdałam matury w tym roku. Byłam w szoku i sie załamałam po tym.

po jakims czasie stwierdziłam, ze nie mam co rozpaczac , po prostu muszę sie nauczyc i poprawic. Tylko , ze teraz cała rodzina mi wypomina , ze wsyzscy z mojej klasy zdali , a ja nie. teraz zamiast sie uczyc to siedze i płacze. Co mam zrobic

Gość fddfssdffsdsd
Próbnej czy majowej?

z matmy

Nie zdałam majowej chce poprawiac w tym roku

czekałem tylko na takie tematy :) no coż, widocznie jesteś za głupia i na maturę nie zasługujesz :) a pewnie planowałaś studia... szkoda, skończysz na kasie w Biedronce :)

kurde no to pocieszyłes mnie

Gość
wiem że jest Ci ciężko, postaraj sie nie przejmować tym co mówia inni, jak nie dajesz sobie z tym rady to może kilka wizyt u psychologa by pomogło. jeżeli masz problemy z matmy to znjdz sobie dobrego korepetytora, który ci wszystko wyjaśni, potem dużo cwicz w domu, rozwiązuj testy maturalne. jedz duzo orzechów, pij kakao-maja duzo Mg i wspomagają pamięć!

Gość
hehe a czasami w biedronce zarabia sie tyle samo co po studiach

bydlak , a ty to moze magister inzynier jestes? zresztą wielu znajomych magistrów w biedronce pracuje

Gość cvbn fgm
w sierpniu byla poprawka przeciez :o

Ucz sie i poprawiaj:)A Bydlaka nie sluchaj.On pracuje przy bydletach w oborze:classic_cool: Glowa do gory:)przylozysz sie, poprawisz:classic_cool:

Gość move me
jestem w stanie zrozumiec Twoje samopoczucie... 5 lat temu (uhh jak zlecialo...) tez oblalam mature i tez z matmy :o poprawke mialam w styczniu (nie wiem jak to teraz wyglada), ale i tak ten czas byl dla mnie koszmarem... Stracilam wiare w siebie, wszystko leglo w gruzach, wszystkie plany :( na szczescie teraz juz o tym zapomnialam, fakt faktem jestem rok w plecy, ale robie juz uzupelniajace wiec nie ma tego zlego ;) nie zalamuj sie, tylko siadaj do ksiazek i przygotuwuj sie na poprawke !!! nie ma co plakac, bo i tak teraz czasu nei cofneisz ...

>>hehe a czasami w biedronce zarabia sie tyle samo co po studiach tak, ale tylko magistrzy po jakichś humanistycznych pierdołach :o

dzięki kotka za dobre słowa co do sierpnia , to ja byłam tak załamana , po tym jak nie zdałam , ze cały sierpien i wrzesien płakałam Zawsze w liceum miałam dobre oceny z matmy i byłam raczej pewna , ze wszystko umiem i zdam i chyba ta pewnosc mnie zgubiła. W listopadzie zaczęłam chodzic do pschologa i już jest troche lepiej. Tym co obcy ludzie o mnie mówią , to się nie przejmuję. Ale jak np rodzice do mnie mówią , ze maturę to juz powinnam miec zdana , to normalnie płaczę

a kazał ci ktoś zdawać z matematyki? :o sorki ale na 30% nie trzeba być geniuszem baaa nawet uczyć się nie trzeba

Gość a ile macie
"tak, ale tylko magistrzy po jakichś humanistycznych pierdołach" wku***a mnie takie gadanie. nauczyciele, psychologowie, socjologowie też są potrzebni!

Bydlak zdziwisz się , bo po politechnice często też.

>> nauczyciele, psychologowie, socjologowie też są potrzebni! do pracy w hipermarkecie, to prawda :)

>> Bydlak zdziwisz się , bo po politechnice często też. nie sądzę :) największy baran po polibudzie i tak znajdzie prace prędzej niż największy mędrzec po filozofii :)

Bydlak , to jeszcze powiedz mi gdzie , bo znam wiele osób po polibudzie bez pracy, chętnie im przekaże.

widocznie wybierając kierunek pomylili druczki i zamiast socjologia, wpisali automatyka, pomylki się zdarzają :o

Gość a ile macie
bydlak - a ty co konczyles ? :D

do: czuję się jak isiotka słuchaj, nie zdałaś matury.. no szkoda, i tak bywa :/ ale nie masz się co załamywać , tylko w tym roku się przyłóż do nauki, i udowodnij wszystkim, że stać Cię na to żeby zdać :-) przecież "nie zdanie matury" to nie koniec świata , więc głowa do góry, i daj znać w czerwcu 2010 jak Ci poszła matura w maju 2010 :-) Pozdrowionka

wszystko jedno co wpisali skończyli polibudę , więc nie są jak o nazwałes "gistrzy po jakichś humanistycznych pierdołach"

P.S. miało pisać "idiotka" a nie "isiotka" z pospiechu pisałam, więc proszę o zrozumienie ;P

Gość a ile macie
tak myslalam :)

>>skończyli polibudę , no coż, ty na pewno nie będziesz musiała tego rozważać, bo na studia raczej się nie wybierasz? :)