Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie co to

mam dziwne upławy, bardzo boli mnie brzuch POMOCY CO TO

Polecane posty

Gość martwie sie co to

Cześć. Dziewczyny co to może być od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze i żołądek i mam dziwne bezbarwne upławy takie o konsystencji gęstego kisielu z krwia. Co to moze byc_

Gość martwie sie co to
dodam ze uplawz sa bezwonne

Gość który masz dzien cyklu

Gość martwie sie co to
13 dzien cyklu 4 grudnia dostalam okres

Gość moomooomo
mmm... ja takie mam po okresie tak 7, 8 dnia...

Gość który masz dzien cyklu
a ilodniowe cykle? wszystko wskazuje na owulacje według mnei oczywiscie,ale lekarzem nie jestem

Gość martwie sie co to
nie mam idealnie reglarnego okresu ale tak 28-32 dni ostatnio miaam 29 dniowy hmm no ja nie wiem wađnie bo pierwszy raz mam takie uplawy

Gość w111
faktycznie, może to owulacja, a jeśli nie to weź pod uwagę zaburzenia hormonalne, grzybicę pochwy i udaj się do ginekologa, bo w odwlekaniu może miec to nieprzyjemne skutki.

Gość martwie sie co to
Mam nadzieje że to owulacja.. Chciałam dziś iść do zwykłego lekarza ale już nie mogłam bo lista pełna , a do ginekologa dopiero na przyszły tydzień :( A czy może to mieć coś wspólnego z nerkami ? bo mama mojego chłopaka tak stwierdziła..ale jakoś nie wydaje mi się. Fakt u mnie w rodzinie siostra ciocia i mama miały kamienie i piasek. pomocy.

Gość zainteresowana niepewna
Wydaje mi się, że to ma związek z owulacją. Pytałam kiedyś o to gina i powiedział, że tak może być właśnie, a właściwie dwaj ginekolodzy tak twierdzili. Jakby było coś z nerkami to raczej krew leciała by ci z pęcherza a nie z wydzieliną z pochwy.

Gość martwie sie co to
no właśnie też tak mi się wydaje i tak jej mówiłam bo z chorymi na nerki mam dużo kontaktu w rodzinie, ale ona twierdzi że to jakieś promieniowanie. Fakt dziś już jest troche lepiej brzuch mnie tak nie boli i nie leci ze mnie jak z kranu. Wczoraj wieczorem jak siusiałam czułam że wyleciało coś ze mnie gdy zobaczyłam co to to była taka wieksza krwista kulka i od tamtej pory brzuch mnie troche mniej bolał.

Gość zainteresowana niepewna
Ja pisze niżej na tym dziale bo tez mam problem. Plamienia przy owulacji akurat miałam, własnie ze śluzem, ale nie bylo tego duzo i krotko. A teraz mam jakis dziwny cykl miesiaczkowy.