Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Listy prezentów

Polecane posty

Wpisujcie swoje typy na prezenty dla rodziny i znajomych.Moze wzajemnie sobie podpowiemy czym mozna obdarowac bliskich. 1.Mąż/chlopak 2.Mama 3.Tata 4.Siostra/brat 5.Przyjaciolka/Przyjaciel 6.Babcia 7.Dziadek 8.Dziecko 9.Chrzesniak/chrzesnica/dzieci z rodziny

Gość reddddd
nie wypisuje sama ,nie wierz co kupic

1.Chlopak- jeszcze nie wiem 2.Mama- Tusz do rzes Chanel + Szlafrok 3.Siostra- Tusz do rzes+puder + figi Atlantic 4.Przyjaciolka-Jedna dostanie perfumy Lolita Lempicka, druga kolczyki,a trzecia apaszke 5.Tesciowka przyszla- elegancka bluzeczke 6. Tesc przyszly - Koszule+skarpety i w tym stylu pierdoly 7.Chrzesniak 4lata- puzzle okragle i slodycze Chrzesnica Puzzle trojwymiarowe

Gość Bab ze wsi jestem sobie
Ja kupuje wszystkim bielizne.Nie mam kasy na jakies wymyslnosci a bielizna bedzien zawsze praktyczna

Gość pod choinkełe ełe
anioł i ile masz zamiar na te prezenty wydać? :O dla mamy jeszcze nie wiem co kupię dla brata poduszkę muzyczną dla babci jeszcze nie wiem dla siostry jeszcze nie wiem, ale coś z kosmetyków pewnie a reszta niech mnie cmoknie a i dla chrzesniaka książkę 🖐️

Sama nie wiem...czesc juz mam, np. wspomniane kosmetyki i prezenty dla przyjaciolek. Wydalam juz ok.200zl. mam nadzieje ze jeszcze maxymalnie dwiescie wydam.jedyna zaleta tego to to ze zawsze kupuje prezenty duzo wczesniej i np. te tusze do rzes i perfumy czyli w sumie najdrozsze rzeczy kupilam juz w pazdzierniku i listopadzie jak bylam w Anglii.Tam takie rzeczy sa duzo tansze niz u nas

Gość alorotom
1.zestaw meskich kosmetykow loreal/gps/odtwarzacz samochodowy 2.nie posiadam 3.nie posiadam 4.nie posiadam 5.nie robimy sobie prezentow z przyjaciolmi 6.nie posiadam 7.nie posiadam 8.nie posiadam 9.nie spedzam z nimi swiat