Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C i e k a w s k i

Czy to coś oznacza?

Polecane posty

Gość C i e k a w s k i

Mam pytanie - czy jeśli dziewczyna prawi mi komplementy, m.in. że mam ładne usta i często śni o mnie, czasem fantazjując, to coś to oznacza? Czy to tylko czcze słowa? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość Ewellllinka
flirtuje z Tobą, gdyby była zakochana zachowywałaby się jak pensjonarka i 100 razy zastanowiła się zanim powiedziałaby słowo, żebyś nie pomyślał że się jej podobasz

Gość C i e k a w s k i
Yhm, to takie buty :) Zobaczymy zatem co z tego wyniknie... Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam :)

Gość jest w Tobie zakochana
a że Ty żadnej inicjatywy nie przyjmujesz Ona wzieła sprawy w swoje rece ale nie wysmiewaj jak nie kochasz to poprostu skoncz zanjomosc ale nie drwij bo nie po ludzku drwic z czyis uczuć

Gość C i e k a w s k i
Ja nie drwię z czyichś uczuć. Ta dziewczyna nie jest mi obojętna i wykazuję się inicjatywą w stosunku do niej. Zdziwiło mnie tylko, że ona tak otwarcie o tym pisze.

Gość C i e k a w s k i
Chcę tylko napisać, że rozmawiałem szczerze z ową dziewczyną i powiedziała mi, że te słowa nic nie znaczą. Nic do mnie nie czuje. Smutne, ale prawdziwe.

Gość her komendante
nie przejmuj się kobiety to przedziwne stworzenia co innego mówią co innego myślą

Gość no ja to mam fart
no kobiety często co innego myślą a co innego mówią... ale to pikuś bo faceci często co innego mówią a co innego robią :)

Gość C i e k a w s k i
Cóż, tak to już jest. Czasem facet doszukuje się w słowach kobiety jakichś podtekstów, a później okazuje się, że ona mówiła wprost. Nie to znaczy nie. Następnym razem zaś jest dokładnie na odwrót.

Gość her komendante
C i e k a w s k i gdyby ludzie byli zdrowi nie było by nieporozumień tak to jest czasami po prostu śmieszniej i nie-pewniej no ja to mam fart no już przekręca babsko jedne słowa i inaczej rozumie - sam widzisz C i e k a w s k i

Gość C i e k a w s k i
Gdyby było wszystko takie proste, to byłoby na tym świecie niezwykle nudno i przewidywalnie. A tak przynajmniej coś się dzieje. Niczego nie można być pewnym. Ale kto nie próbuje, ten przegrywa życie.