Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna żonka męża

czy to normalne

Polecane posty

Gość Smutna żonka męża

Tylko mi piszcie, że mąż ma kochanke, bo nie ma :) Czy to normalne, że kochamy się raz na 2 miesiące? I to nie dlatego, ze ja nie mam ochoty, tylko nie chcę się narzucać:( Fakt - mąż ma stresującą pracę, wraca zmęczony, mamy kilkumiesięczne dziecko, ja to wszystko rozumiem, ale przez to czuję się niechciana, niekochana itd... mąż zapewnia, że wszystko jest ok. ale ja sama nie wiem...

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeee

moze, rzeczywiscie jest zmeczony, ma duzo stresow.Czesto sa gorsze okresy w zyciu czlowieka.Poza tym macie malenkie dziecko.Nie zawsze mezczyzna odnajduje sie po porodzie kobiety jako namietny kochanek.Wyluzuj.Zaplanujcie sobie jakis maly urlop, dzidzie do babci moze.Jak Cie uspakaja to zaufaj temu.Na spokojnie moze poprawi sie seksualnosc meza.

Gość dasdsad
tia.. macie kilkumiesięczne dziecko i ci się seksu chce ;) akurat bo uwierzę ;) dzieckiem się zajmij a nie pieprzeniem. prowokejszyn. ;)

Gość dasdsad
tia.. macie kilkumiesięczne dziecko, jesteś po porodzie i ci się już seksu chce ;) akurat bo uwierzę ;) dzieckiem się zajmij a nie pieprzeniem. prowokejszyn. ;)

Gość Smutna żonka męża
Dzieki, ale czasem mam dość - chociaż przytulić bym się chciała - wieczorem zasypiam sama, on ogląda tv, albo w necie siedzi ( wiem ,- chce trochę odsapnąć po długim dniu ) no i jak on kładzie się spać to ja juz spie:( wiem, mogę poczekać niby...ale cały dzień siedzę z dzieckiem i do 23.00 nie wyrabiam - 22.00 chodzę spać.

Gość Smutna żonka męża
No bez przesady - nie żeby codziennie - ale raz na 2 miesiące to chyba za rzadko co? Owszem jestem zmęczona ale 0 sexu to dla mnie umieranie związku.

Gość Smutna żonka męża
:( No własnie - i co z tego że mówi, ze tak nie jest... nie słowa, lecz czyny...i co teraz?

Gość hahahehe
"I to nie dlatego, ze ja nie mam ochoty, tylko nie chcę się narzucać " jestes niezle pojebana, chcesz sie kochac to zainicjuj sex, chcesz sie przytulic to sie przytul, to jest twoj maz a ty piszesz ze nie chcesz sie narzucac. zenada

Gość hahahehe
"I to nie dlatego, ze ja nie mam ochoty, tylko nie chcę się narzucać " jestes niezle pojebana, chcesz sie kochac to zainicjuj sex, chcesz sie przytulic to sie przytul, to jest twoj maz a ty piszesz ze nie chcesz sie narzucac. zenada

Gość Smutna żonka męża
Pewnie tak jest, i co z tego, ze mowi ze jest inaczej - nie słowa, lecz czyny...:( i co teraz?

Gość dasdsad
głupia jesteś albo masz coś nie tak z głową. zaraz po porodzie jesteś kobieto !

Gość dasdsad
głupia jesteś albo masz coś nie tak z głową. zaraz po porodzie jesteś kobieto !

Gość hahahehe

Gość Smutna żonka męża
poród był 9m temu.

Gość aaaajccccccccccccc
ja bym na Twoim miejscu coś zmieniła w sobie. Ładnie się ubrała, zadbała o siebie. Nie wiem jak chodzisz po domu ubrana, ale możesz ubrać jakiś fajny seksowy ciuch to mąż jak wróci z pracy na pewno zwróci na Ciebie uwagę!!!11

Gość Smutna żonka męża
Wczoraj coś kafe szwankowało - to teraz odpisze - ludzie nauczcie się czytać - skoro napisałam,że nie chcę się narzucać, bo ciągle to ja inicjuje sex, to po co kots pisze - zainicjuj sex???!!! Chcę poczuć się jak kobieta. o którą facet walczy. W domu - jak to przy dziecku - wygodnie - jeansy, sweterek.

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Smutna żonka męża
jeszcze wieczorem zajrze.

Gość pewnie wygladasz jak wieloryb
ciągle. Schuść należy. 🖐️))

Masz problem z wyrażeniem uczuć mężowi?Powiedz Mu o tym.Np.tak:Kochany,czuję się odepchnięta,nieatrakcyjna,ponieważ nie czuję się dla Ciebie atrakcyjna.To zawsze ja inicjuję zbliżenia,to zawsze ja prowokuję.Czy Ty z własnej woli nie mógłbyś mnie pieścić,całować,ssać,a konkretnie zerżnąć bez mojej wcześniejszej zachęty?

Gość Smutna żonka męża
Nie wyglądam jak wieloryb. Trudne to wszystko - ale i tak dziekuję za odzew.

Gość Smutna żonka męża
Wczoraj pogadalśmy - mówil, że ciężko pracuje i że jest zmęczony, ale mnie kocha i wszystko jeast ok, wieczorkiem było fajnie :P