Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjssssssssssss

Odprowadzanie koleżanki do domu

Polecane posty

Gość ghjssssssssssss

mój facet odprowadza koleżnkę do domu po tym jak sie spotkają. czy mam prawo sie obawiac , czy myślicie , ze to normalne?

Gość uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i znowu durny temat tak masz się czego obawiać.. na pewno ja bzyka potem i nie kocha ciebie :D

Gość ghjssssssssssss
wiem , ze jej nie bzyka ( póki co) ale odprowadzanie pod dom to chyba za duzo jak na zwykła koleżankę Boje się , ze cos moze z tego powazniejszego wyniknąc

Gość aaaajccccccccccccc
moim zdaniem powinnaś być zadowolona, dba o jej bezpieczeństwo, jest dobrze wychowany. I to chyba tyle co można mu zarzucić, jeśli rzeczywiście się nie całują na klatce schodowej

Gość ghjssssssssssss
no niby dobrze ,tylko ze mnie odprowadza tylko na tramwaj

Gość aaaajccccccccccccc
no to źle, powinnien Cię odprowadzać pod sam dom, w takim razie nie spotykaj się z nim jak juz jest ciemno albo spotykajcie się koło Twojego domu. Moim zdaniem faceci powinni odprowadzać dziewczyny, chyba że to rzeczywiście strasznie daleko czy jest jakiś inny ważny powód

Gość ghjssssssssssss
nigdy nie miałam mu za złe , ze odprowadzał mnie tylko na tramwaj , bo mieszkam rzeczywiscie daleko od niego. No ale teraz sie dowiedziałam ,z e tą pinde odprowadza pod sam dom no i nie za dobrze sie z tym czuje.

Gość ffffffvc
to mu powiedz że skoro jest taki kulturalny to niech teraz od dziś Ciebie pod dom odprowadza i tyle.