Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chip..

pytanie do par o święta

Polecane posty

Gość chip..

brat mojego chlopaka zaprosil mnie na swieta ja wlasciwie nic nie odpowiedzialam. czy jesli na swieta moglo mu chodzic o wszystkie dni swiat począwszy od wigilii? czy wogole wypada jechac na wigilie czy Boze Narodzenie do chlopaka? to byloby pierwszy raz kiedy spedzam wigilie poza domem. mieszkamy od siebie jakis 90 km

Gość taka jedna wyrolowanaaaa
wydaje mi sie ze chodzilo zebys poprostu w jakis dzien wpadla...

Moim zdaniem Wigilia to dzień, który spędza się wsród najblizszej rodziny. Ja chociaż jestem z moim facetem 3,5 roku razem to Wigilię zawsze spędzam ze swoją rodziną. Ale Święta juz spędzamy razem:) Pierwszy dzien u mnie a drugi dzien u niego:P To zależy od tego ile się znacie. I czy dobrze będziesz się tam czuła w święta

Gość nellinia
Ja nie wyobrażam sobie, żeby spędzić wigilię oddzielnie z facetem. Co to za związek? Chyba, że u nastolatków... My zawsze spędzamy jakieś 3 godziny u mnie, potem jedziemy do niego.

Gość ja powiem tak ....
zgadzam się z Pani Smakowita ...Wigilia to taki typowo rodzinny dzień i powinno się go spędzać z najbliższą rodziną a reszta dni wiadomo że i tak polega na odwiedzinach

Gość taka jedna wyrolowanaaaa
ja tez wigilie spedzam z rodzina...jestem z chlopakiem ponad 2 lata...pierwszego dnia swiat jade do rodziny a drugiego do mojego chlopaka:)

Gość Melpomena...
A ja odkad jestesmy razem, co roku swieta spedzalam z moja rodzinka a potem z jego rodzinka... Ale nie widze nic zlego czy zdroznego spedzenie swiat z chlopakiem. Rodzice na pewno zrozumieja.. "brat mojego chlopaka zaprosil mnie na swieta"... brat? nie chlopak? "brat mojego chlopaka zaprosil mnie na swieta ja wlasciwie nic nie odpowiedzialam. czy jesli na swieta moglo mu chodzic o wszystkie dni swiat począwszy od wigilii?;... mysle, ze warto po prostu zapytac co mial na mysli... chyba to najlatwiejszy sposob!

Gość chip..
Melpomena moj chlopak jeszcze nic nie wspomnial o swietach, zeby do niego przyjechac czy cos.. to wyszlo spontanicznie rozmawialam z chlopakiem przez telefon i po chwili oddal go jego bratu bo brat chcial sie mnie o cos zapytac i za chwilke powiedzial, zebym przyjechala do nich na swieta, bo ogolnie jarzadko jestem u chlopaka, nawet bardzo rzadko

Gość chip..
taka jedna wyroolowana-- a czy ten pierwszy dzien swiat u rodziny spedzasz z chlopakiem? my jestesmy ze soba ponad 2 lata iale szczerze mowiac nie za dobrze czuje sie w rodzinie chlopaka nie za bardzo lubie tam byc. jego rodzennstwo np rzadko kiedy bylo chwalone rodzice byli dosc surowi i teraz po prostu jego mama i tato mowia co mysla jesli cos sie im nie podoba to to komunikuja mam wrazenie ze nie uczyli dzieci dobrego wychowania oczywiscie nie jest az tak zle ale po prostu brakuje mi wiecej zyczliwosci ze strony rodzicow. siostry mojego chlopaka to zolzy mowia co mysla, czasem i skrytykuja jak dla mnie za bardzo bezposredni.

Gość Melpomena...
skoro nie wspomnial to bym sie nie wybierala... brat, bratem ale to nie z nim jestes... mily, zgadza sie, ale ja bym poczekala na zaproszenie od MOJEGO faceta... albo po prostu zaprosila go do siebie!

Gość chip..
Melpomena-- oczywiscie ze nie wybiore sie jesli moj chlopak mnie nie zaprosi ja poki co tez go nie zaprosilam ale oczywiscie chce go zaprosic do siebie w swieto

Gość Melpomena...
ja dokladnie pamietam moje piersze swieta z przyszlymi tesciami... nie bylo tak zle jak sie na to zapowiadalo.... a z zaproszeniem nie masz co czekac... swieta juz za pasem!!!