Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruszamy kopyta

jak nazwać panienkę,która gra na dwa fronty ?

Polecane posty

Gość ruszamy kopyta

KOCHAM ją ponad życie a ona robi mi cos takiego... spotyka sie i utrzymuje nadal kontakt z innym przeciez to nieuczciwe i nie w porządku , zarówno wobec mnie jak i tamtego... domagałem się aby zakonczyła ta znajomośc i swoje podwójne zycie bo chce miec jasną i klarowną sytuacje, chce wiedzieć na czym stoje a nie byc zdradzanym , ona dalej swoje czy dobrze robie ? jak można nazwac taką kobiete która kręci z dwoma na raz... ?

Gość ja powiem tak ....
wiesz Ty się nie zastanawiaj jak nazwać taką panienkę a zastanów się nad związkiem z nią postaw sprawę na ostrzu noża albo zerwie kontakty z tym drugim albo Ty odchodzisz i jakby co dotrzymaj słowa ....jak na razie dupa z Ciebie a nie facet nikt sobie nie powinien pozawalać na takie traktowanie ....pamiętaj szanuj siebie a później wymagaj szacunku od innych to podstawa

Gość ruszamy kopyta
no wlasnie ja tego nie rozumiem, to ja z uwagi na to ze jestem facetem powinienem predzej szukać pocieszenia u innej a także zdradzać,,, a to robi KOBIETA, to jest dla mnie nie pojete , przecież ona sie nie szanuje

Gość eh312312
ja bym nazwal qrwa

Gość tak tylko pytam...
A jak nazwać faceta, który sobie na takie traktowanie pozwala?

Gość ruszamy kopyta
nie pozwalam na cos takiego, ale ja kocham i powiedziałem stanowczo : NIKT NIE BEDZIE MNIE ZDRADZAŁ !!!!!!!!!!!!!! OSZUKIWAŁ I KŁAMAŁ W ZYWE OCZY ! sa zasady prawda ?

Gość lolo32
a nie pomyslalas ze on ja kocha a on robi go w konia. Autorze uciekaj od niej i nigdy nie wracaj chocby cie blagala . Ona ci enigdy nie kochala tak naprawde

myślącą i to bardzo poważnie, a zarazem asekuracyjną. Jeśli jeden okaże się beznadziejnym durniem, jest drugi, albo jeśli jeden bogaty i kiepski w łóżku . drugi to nadrabia, potępiłbym raczej tych dwóch durni, co się dają wodzić za nos...

Gość tak bywa
Przykro mi ale Ona cie nie kocha a traktuje ciebie jak tymczasowe zastepstwo. Ale nie martw sie badz ostrozniejszy na przyszlosc

Gość ruszamy kopyta
spekulantka , kalkulantka owszem, typowa chorągiewka , Dziwka bo pojdzie tam gdzie dadzą więcej , z tym sie zgadzam tamten koles wyznaje jej miłosc, wiem z eona go nie kocha i nigdy nie pokocha , ale mimo to nie chce tego zakonczyc - to sa jej slowa

Gość ruszamy kopyta
jestem zazdrosny,może zaborczy ale szanujmy sie i trzymajmy sie zasad , reguł , a nie żyjmy w chaosie i absurdzie to są podstawy przeciez

Gość ruszamy kopyta
dwulicowa raczej czy taka zaradnośc i ubezpieczanie sie na wszelki wypadek należy pochwalać ? przeciez to nie ma nic wspolnego z miłością

Gość niestetyyyy
Jestes marionetka a ona NIGDY CIE NIE KOCHALA musisz sie jak najszybciej odkochac

Gość asasasasfrtf
W takiej sytuacji rada może być jedna - powiedzieć dziewczynie wprost że odchodzisz jeśli nie urwie kontaktów z tym drugim. Jeśli kocha i jej zależy to wybierze Ciebie, jeśli nie kocha i pójdzie do innego, no to masz pewność, że taki związek nie miał sensu.

Gość ruszamy kopyta
no wiem, przeciez nie jetsem slepy m widze to, kazdy to by zobaczył ale jak nazwac taka osobe ? bo przeciez kazdy napisze ze to niewłasciwe co ona robi i napisze mi zebym ja sobie darowal i odkochal sie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12
dwuulicowa suka

Gość vikhtor
Ja Ci powiem jak nazwać - kurwą. Taką samą jak moja była. 2 lata razem i za moimi plecami ruchała się z innym. Mi mówiła że mnie kocha, zaręczeni byliśmy, data ślubu wyznaczona. Potem ja się dowiaduję o tamtym kolesiu i wszystko mi runęło. A ona jak gdyby nigdy nic przyznaje mi się do tego, że w tamtym jest zakochana i tego nie zmieni. Odeszła, a po roku wyszła za niego za mąż.

Gość kopyta
stary no współczuje, ale ta moja uważa ze nic złego nie robi... to dopiero tragedia ,wez takiej przetłumacz

Gość puertorico18
Tez sie spotykaj z jakąs laska !!! ciekawe jak ona zareaguje sama pewnie poczuuje sie wielce urazona i spierdoli do tamtego ..Powaznie !! nie daj sie !! nie marnuj sobie zycia ona cie niszczy !! czlowieku otworz oczy !!

Gość bmp
Odejdź człowieku od niej jak najszybciej i pod żadnym pozorem nie wracaj. Ona się bawi uczuciami was obydwu, jaką masz gwarancję, że za kilka lat znów tak nie zrobi? Ma taki skrzywiony charakter i to się nie zmieni.

Gość gość
qórestwa w domu się nie trzyma, maiłem kedyś też taką ....., ale jak się zorjętowałem tylko że pisze z innym kolesiem na boku tak szybko dostała szpica i za drzwi wyjazd. niema co się bać nazywać żeczy po imieniu,

Gość gość
a jak nazwać takiego mężczyznę ???

Gość gość
jest po prostu rozsadna.

Gość gość
kobieta to puszczalska d***** a mężczyzna to męska d****a