Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

co by tu jeszcze......

Polecane posty

Słaby, bo widać niektórzy kusiciele po spowiedzi maja przerwę w działalności, więc te przekazy podprogowe oraz inne metody typu promieniowanie zostały na razie zarzucone, a niewinni użytkownicy, tacy jak ja, mają trochę spokoju!

o złośliwa Lusia sie pojawiła :P Ja dziś postanowiłam się lenić !

a ja postanowiłam nabyć dziś dywan maz się ucieszy..............

ja kupiłam dywan z 2 msc temu--nawet ładny (bordowy ) a Ty jaki chcesz kupić? korci mnie by kupić jakieś nowe firanki ,sa takie śliczne wzory ,ale to w sobotę dopiero.

ja kupiłam dywan z 2 msc temu--nawet ładny (bordowy ) a Ty jaki chcesz kupić? korci mnie by kupić jakieś nowe firanki ,sa takie śliczne wzory ,ale to w sobotę dopiero.

a żebym to ja wiedziała ale ten co mamy jest tak zdezelowany przez zuzkę , że strach patrzeć

może Ci się coś spodoba,choć moim zdaniem wszystkie te dywany są na 1 kopyto ----przynajmniej nie bedzie Wam się nudzić. Pamietam ze zakupy z moim mężem kończyły sie zawsze kłotnią

pod tym względem u nas jest zgoda bo maz zdaje się na mnie gorzej jest go przekonać do pojechania do sklepu........

ike no jak nie wiesz jaki ? pod kolor lub kontrastowy to jaki ?

ike no jak nie wiesz jaki ? pod kolor lub kontrastowy to jaki ?

jakiś neutralny i w miarę pomazany, żeby nie było widać działalnosci mojej latorosli

yeez--hej jak Twój kot,bo mój zdechł zanim przyjechał do mojego domu:O :(

🖐️ Sami moj ma sie dobrze robi mi na wycieraczki i tyle go widzialam, blizej ni podchodzi kafe sie zawiesza , posty nie wchodza

no własnie bieli spróbuje unikać :D no obaczymy chociaż i tak raczej jutro bo ta moja cholera wmawia mi , że dziś się nie przejedzie bo wszystko zawiane

ike napisałaś to co mój przyjaciel powiedział 😭:P yeez kot daje Ci do zrozumienia że go dobrze karmisz--oddaje to co zjadl:P:D

no nie wmawia ci cholera :D jest zawiane jedzie sie 30/h i rzuca jak diabli nie wspomne o mrozie :(

Sami to kudlate kocisko tylko znaczy sobie teren i ani mysli podejsc do mnie chyba ze za 10 lat , ale do tego czasu to ja bede miala znow psiaka i co najwyzej posiedzi sobie na plocie i popatrzy

ale ja juz sobie zaplanowałam dzisiejsze kupno tego dywanu 😭

mów do niego jak go widzisz tam gdzie dajesz jedzenie rozłóż jakąś szmatkę, na niej połóż miskę --materiał złapie jego zapach,gdy zobaczysz kocisko miej przy sobie ten materiał i go nawołuj.Powinno pomóc,ale jest zima wiec bedzie trudniej.

Gość Sami na minutkę
ja nie mam z tym problemu, bo za mną wszystkie okoliczne koty i psy latają, z racji tego że pachnę jak rybacka osada