Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

co by tu jeszcze......

Polecane posty

o dzięki sami ale chwilowo cała rodziną meczymy harrego pottera więc juz nie jestem belcią a mąż edziem tylko ja jestem zgredek a mąz parszywek:P

U mnie królują Gwiezdne Wojny już (chyba)od 2 lat wszystkie częsci zna na pamięc-!

przykro mi lusiu ten "nick" jest już zajęty:P:P:P

"przykro mi lusiu ten "nick" jest już zajęty" Szkoda, ale co tam jeden cios wiecej od losu - przecież jakoś dumnie i honorowo zniosę, jak na kafe weterankę przystało.

ja gwiezdnych wojen nie cierpię na szczęscie syn też nie przepada

ike pije wódkę z colą na rozgrzanie skutkiem ubocznym jest nagły przypływ melancholii wspomnień i takich tam...........:O jestem autodestrukcyjna 😭

no własnie nie wiem,:O zamast spać to myślałam nad bytem w niebycie--usnęłam około 2 a teraz kiwam sie nad kompem :D jak zacznę walczyć dam Ci znak :P

sami ale po co walczyć :P wynik jest przesądzony z góry :classic_cool: tylko się zmęczysz :classic_cool:

a bo to jedyne portki na kafe:P zacznę walczyć o inne,a uwierz mi jak tylko sie pojawiam obok jakiegoś nicka,robi sie zamieszanie:P na razie obmyślam strategie:classic_cool:

nie napisze sama sie zorientujesz za pare godzin :P po ile u Ciebie są karpie --u mnie 15 zł kg--zaraz muszę iść kupić :O--drożyzna😭

nie mam pojęcia nie kupuję żywych bo nie ma kto ich zabić po za tym kiedyś kupiłam- pływał w wannie- nazwałam go maciuś i się z nim zżyłam jego śmierć przeżyłam tak bardzo, że go usmazonego nie tknęłam nigdy więcej !

ja tez nie zabijam pan mi go ukatrupi,mamusia przygotuje,ja tylko usmażę :P

ja smażonego karpia uwielbiam maż nie przepada ale raczej kupuję juz wypatroszonego w kawałkach

tez nie przepadam za karpiem,śmierdzi mi mułem:O ale młody lubi i moi rodzice,których zaprosiłam na wigilię ,wiec trzeba takową zakupić. Ja lubię pangę ,to najlepsza ryba jaką jadłam.

pachnie? śmierdzi jak cholera i smak ma taki dziwny i te ości---brrrrrrrrrrr a moja mamusia twierdzi iż wydziwiam,nie szanuje moich kubków smakowych.

to jak ci przeszkadza smak, zapach i ości to może przerzuć się na schabowe ??:P:P:P

ja jestem wegetarianką :P ale z wyboru nie z przekonań---wędlina jest wodnista ,mielone za tłuste wiem jestem beznadzieją :O😭 zmykam -bede potem