Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kandelariaaaaa

NIE IGRAJ Z ANIOLEM MASAKRAAAAAAA!!

Polecane posty

Gość ja nie widzę żadnego
,,są przystojni, szczupli , wysocy, grali zakochanych" chyba padnę :o jakby brać to pod uwagę jako elementy podobieństwa to william levy byłby podobny do setek tysięcy facetów na świecie :o :o :o

Gość fgugfxkjhfl
Dobra,skończ już z tą reklamą. Nie są podobni,koniec kropka

Gość anachulia
a ja nawet lubię nie igraj z aniołem a tylko nierozumieniem dlaczego z przyjaźni Anachuli do mali ciuli z mieniła się w niewieść

Gość in uś 23
ostatnio siedze w domu czekam na obronę pracy. i z nudow ogladam seriale he he ostatnio przyszla do mnie kolezanka i mowie jej ze znam wszystkie seriale a ona ""jezu tylko nie mow ze ogladasz mariczui!!!''mojej kolezanki babcia to oglada i sie podnieca tym he he widzialam ale tylko urywki ..... wogole masakra masakry. laska ma na imie maria de hesus(jesus???)niewiem jak to sie prawidlowo pisze, tpo jej wymyslili idiotyczne zdrobnienioe mariczui aktorka grajaca maricz jest ladna tylko w tym serialu z niejn zrobili ofiare i niedomyta brzydule biedny huanito jest sliczny a ciagle czapka jak dziecko bezdomne. a jeszcze widzialam raz koncowke serialu co marichuj wiozla go w wozku przyczepionym do roweru! ona jedzie mna rowerze a za nia telepie sie wozek malo dziecku lebka nie urwie. albo spal raz w wozku wylozonym trzcina...... no coments ana julia to laura z przyjaciolek i rywalek......suka z nosem boksera, zlosliwie przewraca oczy na kazde slowo marichuj kande kande hm stara wariatka, gestykulujaca nerwowo wiecznie lamentuje....... huan miguel(sorry jesli zle napisalam) to placzliwy lalus, troche mi enrica iglesiasa przyp[omina marichuj ciagly lament ze nie wybaczy miguelowi i do konca zycia bedzie slepa...... normalnie musze to ob ejrzec dla zlewu

Gość edsafdera
jak juz wczesniej napisalam, tylko nie wiedziec czemu ktos skasowal mojego posta, ludzie nauczcie sie podstawowych rzeczy(niby wielkie fanki a guzik wiedza:O) Marichuy, Ana Julia, Juan Miguel San Roman itd.

Gość d-I-s-T-u-R-b-I-a
Twój post został skasowany pewnie dlatego, że uznano cię za straszną nudziarę bez poczucia humoru, biorącą wszystko na poważnie :o Będziemy pisać dalej Mariczuj, Hłan Migel itp., bo to wolny kraj

Gość in uś 23
a ja pisze marichuj i tak mi sie podoba:D

Gość Mariciuj i Hłan Migel
,,in uś 23 a ja pisze marich*j i tak mi sie podoba " I bardzo dobrze! Każdy pisze tak, jak chce. Ja też nie zamierzam się trzymać oryginału :D A jak się komuś nie podoba to niech założy inny temat wychwalający tą telenowelę pod niebiosa, w którym każde słowo będzie ,,ą" i ,,ę"!!!

Gość verdad
jejku,co za sfrustrowana idiotka,dobrze,że nie znam cię w realu, bo nie wytrzymałabym ani minuty z kimś kto czepia się takich głupot :o nie narzucaj innym swojego zdania,każdy ma prawo pisać tak,jak chce (nawet z błędami)! Wracając do telenoweli,czy ktoś może napisać,kiedymniej więcej MARICIUJ :p odzyska wzrok?

niektórzy tu szukają zaczepki, niech sobie piszą marichuj, mariczuj co tam:)topik jest po to by sie zrelaksować , pośmiać obgadać serial, a nie sie stresowac czy oby dobrze napisalo sie imiona bohaterow. malo problemow mamy na codzien????? musimy byc powazni w szkole, pracy , na uczelni, to chociaz tu nie zwracajmy uwagi na pisownię:)

Pytanie do tych co oglądali dlużej czemu marichuj nie mieszkala wczesniej z rodzicami???

Gość darussssssssia
bo podczas porodu matka myslala ze umrze i dlatego oddala marichuj. a co z don particio to nie wiem. nie sledze tego tak dokladnie

Gość fjshcjkhlshc
No właśnie,nie wiadomo,gdzie był wtedy Patricio,kiedy jego żona była ciężko chora w ciąży.Pewnie wspomnieli o tym krótko,ale teraz mało kto to pamięta.Później,kiedy Patricio i Cecilia się zeszli,ona nie powiedziała mu,że urodziła jego dziecko.Dopiero po wielu latach dowiedział się,że ma córkę...

z ciekawości obejrzałam jeden odcinek.. ta cała Mariciuji leżała w szpitalu i kręciła głowa na poduszce, nie zorientowałam się, ze ona nie widzi.. oczy wymalowane, włosy w lokach, zero aparatury medycznej, nie tak wygląda człowiek, który umiera.. i ten doktorek okulista, najpierw występował w czarnej rozpiętej na górze koszuli (który doktor tak chodzi po szpitalu) a potem w różowej.. w sumie to śmieszne było, wszystko takie przesadzone na maksa. ciekawa byłam, która to jest ta Kandelaria, tak objechana w pierwszym poście tego tematu, stara purchawa, hehehehe, myślałam, ze to inna baba, jakaś bardziej elegancka, a to jakaś służąca!! :D:D

Gość marijuan
Dokładnie,ciężko chora Marichuy w pełnym makijażu, z pomalowanymi paznokciami,bezbarwym lakierem,ale zawsze! :o I czemu niby ona umiera skoro ma TYLKO chore oczy?! Aha i jeszcze sprawa Beatriz i Eduarda. Co Amador na nią ma? Jak to możliwe,że ona boi się,że Amador odbierze jej syna,skoro nie ma do niego praw rodzicielskich? Dlaczego nie mówi o swoich problemach mężowi?

umiera, bo chyba ma guza na mózgu i on coś tam na oczy też działa

Gość marijuan
Aha, nie oglądałam tego ostatnio, więc myślałam, że chodzi tylko o wzrok. Juan Miguel coś szybko zrobił tą specjalizację z chirurgii, przez tyle lat był psychiatrą, aż tu nagle raz ciach i już się zajmuje czym innym :D Ależ mnie wnerwia Mayita! Głupi rozpieszczony bachor! Albo wiszczy albo ryczy :o I czemu pozwalają Anie Julii się z nią zadawać skoro jej nie ufają?!

ja oglądałam tylko jeden odcinek i dowiedziałam się, że ten Huan Miguel jest okulistą i ma tylko statystować przy operacji, którą będzie robił neurochirurg. a że był psychiatrą, to nie wiedziałam. zasadniczo nie oglądam telenowel, w całości obejrzałam tylko jedną: Kachorrę z Natalią Oreiro.

Gość STADO NIEDOROZWINIETYCH PIP
obejrzalam kilka odcinkow jakie to dno :o :o :o i ta muzyka jak np pojawia sie ten caly amador kamera zjezdza na psa i slychac "daaaaaam daaaam" :o :o albo scena z purchawa i mariczyj jak skądś wracaly i nie mogly taksi zlapac purchawa potoczyla sie na rog a maryczyj zaczela bezsensu sie krecic z tym dzieckiem zawinietym jak larwa i spadla z jakis schodow i znowu muzyka i purchawa

Gość la nińa
Hłan Migel był (jest) psychiatrą,dopiero niedawno zrobił specjalizację z okulistyki i chirurgii (a może neurochirurgii skoro chodzi o mózg Mariciuj?). Dziedziny medycyny znacznie odbiegające od siebie,a on zrobił specjalizacje w ciągu miesiąca czy jak? Rzeczywiście często, kiedy pokazują Amadora jest ta złowieszcza muzyka :o

Gość marichuy
podobno zrobil w poł roku a przez kolejne pol mial praktyke. w ciagu rokus stal sie najlepszym specjalista w meksyku:P

Gość STADO NIEDOROZWINIETYCH PIP
zeby czasem nikt nie mial watpliwosci kto jest czarnym charakterem :o a co sie stalo z ta czarna ze splaszczona morda?- stefania czy jakos tak? bo ost widzialam ze jest w wiezieni sama ze soba gada... a wracajac do tego watku ze schodow co bylo debilizmem maksymalnym- spadla juz z tym dzieckiem purchawa sie przytoczyla i wyladowali w szpitalu. przez ten czas ani razu nikt nie wspomnial o zawinietej larwie co sie z nim stalo i gdzie jest dziecko ? purchawa tylko maryczyj maryczyj i zero zainteresowania dzieckiem :o zreszta maryczyj tez nie lepsza w szpitalu se o larwie przypomniala :o

Gość la nińa
To MariCiuji przez rok leżała w szpitalu, kiedy Hłan Migel robił specjalizację? Długo! A dzieciak nic nie podrósł :o Nikt z bohaterów ani trochę się nie zmianił (fryzury i ubrania te same) Estefania trafiła do szpitala psychiatrycznego. Oszalała bidulka... Wkurza mnie ten niewidomy zakochany w Mariji de Hesus! Rozmemłany taki i trochę mi wygląda na chorego psychicznie :(

Gość marichuy
cały czas nie lezala, byla w domu u cecili i patricio. ten aktor co podkochuje sie w marichuy to chyba naprawde jest niewidomy

ktoś tu pisał o muzyce:D mnie ta muzyczka dobija ,,daam, ddaam ddamm''he he jak w operze czy kosciele, sorry nie obrazam tu kosciola ani opery bo ta muza to dno

Gość marichuy
trwa wlasnie opracja marichuy, ciekawe czys sie uda:P