Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kandelariaaaaa

NIE IGRAJ Z ANIOLEM MASAKRAAAAAAA!!

Polecane posty

Gość i co tam z mariciuji
bo przegapiłam?

Gość Nic jej nie będzie
przeżyje, Hłan Migel czyni cuda :o

Gość Czterochloroetylenowa
Niedawno oglądałam odcinek, w którymw każdej scenie ktoś albo się darł albo ryczał. Najpierw dziewczynka z babcią ryczały i modliły się, potem facet w kapeluszu i jego syn lamentowali i beczeli jak dwa barany, potem piękny Juan Miquel zlewał się łzami, przełączyłam jak zobaczyłam gębe tej laski z "Amigas y Ryvales" chociaż ona nie beczała - ale to przecież czarny charakter-podobno.

Gość egba
To była Ana Julia, nie trawię tej aktorki, brzydka jak noc :o

Gość nie lubię plotek
,,marichuy cały czas nie lezala, byla w domu u cecili i patricio. ten aktor co podkoch*je sie w marichuy to chyba naprawde jest niewidomy" Raczej nie,bo w późniejszych odcinkach najwspanialszy doktor na świecie Hłan Migel San Roman zoperuje tego gościa i sprawi, że niewidomy od urodzenia Rafael zacznie widzieć! Zakocha się następnie z wzajemnością w Elsie.

a kto to jest ta laska taka z opaskami na wlosach co sie rozstala z mezem???

Gość uuuupppppp
ale kicz

Gość fantastyczny lot
,,Inuś 23 a kto to jest ta laska taka z opaskami na wlosach co sie rozstala z mezem???" To Rosijo,młodsza siostra cudownego Hłana Migela :o Wiecznie ze wstążeczkami i spineczkami we włosach :o Wkurza mnie też strasznie Beatriz,która chyba nawet do snu nie zdejmuje czapki z daszkiem

Gość dziwaczki z was
te co krytykują , zadziwiająco dobrze orientują się w szczegółach... nie rozumiem - jeśli wam się nie podoba i macie odruchy wymiotne na widok hłana i mariczui to nie oglądajcie - zapewne na tv trwam będzie coś interesującego i na waszym poziomie

Gość marichuy
ten aktor co podkoch*je sie w marichuy to chyba naprawde jest niewidomy" Raczej nie,bo w późniejszych odcinkach najwspanialszy doktor na świecie Hłan Migel San Roman zoperuje tego gościa i sprawi, że niewidomy od urodzenia Rafael zacznie widzieć! Zakocha się następnie z wzajemnością w Elsie. _______________________________________________ o to dobrze ze nie w marichuy. a ta beatris co caly czas chodzi w czapce strasznie wydeje mi sie podobna do siostry huana miguela. czy ta sa moze rodzone sieostry w prawdziwym zyciu?

Gość fantastyczny lot
Ja lubię ten serial,co nie znaczy,że nie mogę krytykować tego co mi się w nim nie podoba! Rocio (Sherlyn Montserrat González Díaz) i Beatriz (Ana Isabel Torres) nie są spokrewnione,w życiu prywatnym.

Gość ia22tk21
Ja ostatnio zaczelam ogladac ten serial i rowniez mi sie spodobal.Lubie gdy wszystko zaczyna sie wyjasniac,wszyscy godzic itp i pewnie dlatego sie tak wkrecilam he a i tak w tv nic ciekawszego nie ma.Wie ktos ile odcinkow jeszcze zostalo?

Gość Jest 95 odcinków

Gość Jest 195 odcinków
pomyłka w poście wyżej,odcinków jest oczywiście 195 ;)

Gość marichuy
to marichuy nie odzyskala wzroku?;(

Gość marichuy
to juz niedlugo telenowela nam sie skonczy bo dzisiaj jest 171

Gość ia22tk21
Odzyska wzrok...Wkurza mnie,ze ukrywaja przed nia ze to jej ukochany ja operowal :-/ Ale po to sa seriale,aby wkurzac heh

Gość marichuy
mnie to śmiesza ich dialogi:) zwlaszcza jak Juan Miguel mowi.

Gość ia22tk21
Krytykujemy a i tak nadal ogladamy he ;) Najlepsze jest to,ze lezac w szpitalu ma ladnie wlosy zrobione...Gdzie w realnym swiecie jest zupelnie inaczej. Te dziecko ktore Amador wyrzucil na smietnik,wydaje mi sie ze ta Purita z Adrianem go zaadoptuja badz beda mieli taki zamiar.I wtedy sie wyda,ze to dziecko Amadora.I maluch trafi w rece matki ;)

Gość nie chce o niem myśleć
Na bank tak będzie z dzieckiem Betriz. Purita i Adrian pewnie zaadoptują jakieś inne dziecko z sierocińca.

Gość uuuuuppppppp
Kiedy stanie się cud? Mariuszka wyzdrowieje, wyprawią wielkie święto, podziękuje matce gwadelupe, jak to w Meksyku.

Gość betylii
ma byc 195 odcinków, a jest 172 wiec jeszcze chwile to potrwa.. teraz Ana Julia zajdzie w ciąży z Amadorem ale będzie wmawiać wszystkim, że to dziecko Huana Migela.

Gość ia22tk21
No tak w koncu przespala sie z Juanem Miguelem-bynajmniej on tak bedzie myslal...

Gość zółta herbata
Paskudna baba :o Nie mogę na nią patrzeć,robi miny jakby jej się ciągle chciało do toalety. ChłanMigel ma zawsze przyciasne koszule,Beatriz nawet w domu siedzi w czapce z daszkiem,obłożnie chora Mariuszka (spodobało mi się to określenie;) ) zawsze wygląda jakby dopiero co wyszła z salonu kosmetycznego i od fryzjera. Szkoda,że już nie pokazują Estefanii,była o wiele lepszym,bardziej wiarygodnym aktorsko czarnym charakterem niż ta cała AnaHulja!

Gość ia22tk21
Zgadzam sie ta Beatriz z ta czapka to juz lekka przesada.O wiele lepiej wygladala by bez niej. Co do Marichuy to mozemy jej tyko pozazdroscic,ze ma takie piekne,zawsze,ulozone wlosy heh.Zas urody jej nie zazdroszcze bo jestem ladniejsza od niej ;)

Gość marichuy
tak apropo to Juan Miguel jest bardzo wybitnym i utaentowanym czlowiekiem, bo ospocz specjalizacji z okulistyki musial zrobic specjalizacje z chirurgii skoro operowal Marichuy guza mozgu:P w niecaly rok zrobic dwie specjalizacje to ho ho ho...

Gość ja przypuszczam ze
nie z chirurgii tylko okulistyki

Gość mpvmpvmpv
No bo on niby robił specjalizację z okulistyki! Tylko w takim razie, dlaczego operował najpierw jej guza mózgu jako psychiatra i okulista???

Gość marichuy
no własnie-o to mi chodzi? jak psycholog i okulista moze operowac guza mozgu?

Gość ja przypuszczam ze
z tego co oglądałam, to wiem, ze on miał tylko asystować chirurgowi, bo ten guz był umiejscowiony w pobliżu oka.