Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wim co robic875757575

praca w sex shopie

Polecane posty

mam propozycje pracy w sex shopie jako sprzedawca , 2500tys na ręke,ale jest maly problem bo srudiuje resocjalizacje i czy pozniej nie bede miala problemu z praca-chodzi o to że jak bede sie starala o prace w policji i zrobia wywiad srodowiskowy i sie dowiedza o pracy w sex shopie czy bede miaala przez to problemy???

Gość kolorowe kredki lalalala
praca jak każda inna. Chyba lepiej pracować tam, niż siedzieć i nic nie robić.

praca w charakterze sprzedawca wszytsko legalnie, tylko wiesz pozniej jak bede chciala pracowac w policji i sie dowiedza o tym bo np sprawdza gdzie bylam zarejestrowana.....to czy nie bedzie to zla opinia....bo trzeba miec nieposzlakowana opinie

prosze o pomoc

Gość kolorowe kredki lalalala
a bedziesz tam okradała ludzi czy proponowała im płatny sex? No, bez przesady. To zwykła praca jako SPRZEDAWCA :)

ja wiem że to tylko sprzedawca ale wiesz jacy sa ludzie....chcialabym tam pracowac bo nigdzie tyle nie zaarobie a musze sie sama utrzymac w stolicy, tylko sie boje zebym pozniej nie miala problemow przez to , wiadomo w CV tego pozniej wpisywac nie musze ale żeby oni pozniej tego gdzies nie wykryli

ja wiem że to tylko sprzedawca ale wiesz jacy sa ludzie....chcialabym tam pracowac bo nigdzie tyle nie zaarobie a musze sie sama utrzymac w stolicy, tylko sie boje zebym pozniej nie miala problemow przez to , wiadomo w CV tego pozniej wpisywac nie musze ale żeby oni pozniej tego gdzies nie wykryli

pomozcie@@

a co stoi na przeszkodzie, pogadać z kimś z policji jak oni to widzą. Praca jak praca, asortyment nietypowy, ale jak każda inna, męczy i nudzi. Mnie się wydaje, że pracując w takim miejscu można zaobserwować , cudaczne zachowania ludzi, być może przydatne w pracy policyjnej.

tem mysle że to fajne doswiadczenie i ciekawe, ale przeciez to nic zlego ,wlasnie mam zamiar sie spytak u siebie pare osob z roku ktorzy juz pracuja w zawodzie, a moze wypowie sie jakis policjant???

NIECH SIE KTOS WYPOWIE