Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana...

Moi rodzice nie chcą zrobić wigilli!!!

Polecane posty

Gość Rozczarowana...

Nagle im się przypomniało, że nie mają kasy i nagle im zaczęło przeszkadzać to, że ja i brat jesteśmy ateistami... No ale mimo to chcę święta. Nie ze względu na Jezusa i religię, ale ze względu na tą otoczkę przyjazną, która mi od dzieciństwa towarzyszy. No .. przyzwyczajenie.. A nie gadajcie mi o kasie bo wczoraj mówili coś innego... Gadałam właśnie z mamą w czym jej pomogę itd.. Nosz kurwa zła jestem..

Gość no i dobrze skoro
pewnie rodzicow masz biednych a wy z bratem pracujecie i rpzyjezdzacie na wyżerkę nic nie dokladajac kasy i nic nie pomagajac...mam racje???jesli tak to nie dziwie sie ze rodzice nie robia wieczerzy:-o

Gość d.o.b.r.e
myśle ze historia wymyślona jest, ale zasze mozna poozmawiac z rodzicami

Gość Rozczarowana.......
JA mam 14 lat.... brat 28..... i historia nie jest wymyślona:O dla mnie to po prostu dziwne, że zawsze było ok, nie było problemów, a w tym roku? Mama widzi we wszystkim problemy...

Gość no tak masz
14 lat, hormony walą na mózg z ogromną siłą. jak sądzę to Ty szukasz jednak problemów. i się nie obrażaj bo większość tak miała w tym głupim gówniarsko-dorosłym wieku. jak jesteś ateistką to i tak nie chodzi o opłatek i kolędy. a przyjazne kolacje to można mieć codziennie wystarczy chcieć

Gość d.o.b.r.e
no nie wie, a nie umiecie poważnie porozmawiać.... moze wy nie umiecie ze soba rozmawiac???

Gość Rozczarowana.......
No tak.. chodzi mi o większą kolacje razem. A mama nawet tego nie chce... Twierdzi, że skoro ateiści to po co ma coś robić? Że wigilia to czas, w któym chodzi tylko o to by myśleć, mówić o bogu, o jezusie, a jeżeli my nie wierzymy to sensu to nie ma.

Gość jak masz 14 lat
ty siebie nazywasz ATEISTKĄ? nie wiesz jeszcze tak naprawde, to co znaczy 🖐️

14 lat a pewnie do bierzmowania i komunii była... ślub pewnie też będzie chciała w kościele

Gość ja byłam w
matka jest na was obrażona, po co ma robic wigilie ateistom???!!! popieram ją, po to żebyście sobie pojedli?

Gość Polinkaaaa
skoro nie wierzysz w Boga to po co chcesz obchodzić świeta??? Przecież w świeta czci sie narodziny Jezusa, skoro nie jeste wierzaca to badz konsekwentna i nie obchodz swiat

Gość Nineczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Twoja mama ma całkowita racje, chcesz uroczysta kolacje to ja zrób w koncu masz juz 14 lat