Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi sie nic nie chce

niby nic

Polecane posty

to głupie, ale mimo wszystko dopadło mnie. jestem zupełnie normalną dziewczyną mam 23 lata mieszkam w Warszawie mam własną firmę studiuję na dobre ekonomicznej uczelni, wszystko fanie prawda? szkoda tylko, że nie chce mi się wstawać rano z łóżka, nie widzę sensu, żeby zdawać egzaminy robię się dziwnie zgorzkniała...z pozoru uśmiechnięta szalona a w środku dramat. Od rana się zastanawiam co powinnam zrobić, żeby ten bajzel w głowie poukładać. Nie mogę znaleźć sobie faceta być może to przez to? Być może przez to, że wychowywałam się w niepełnej rodzinie? Mam mało znajomych i wiem, że problem tkwi we mnie, ale jak to naprawić?

sądzę że brak Ci kogoś kto obdarzy Ciebie uczuciem i kogo ty nim obdarzysz wiec poszukaj jakiegoś faceta np.na uczelni :)

ludzi to ja mam full w pracy, i generalnie nie siedzę w domu ciągle gdzieś tam chodzę...sprzątam tez czasem ;) co do faceta to fakt brak ale nic na siłę więc raczej nie będę zarywać kolegów na uczelni...

mam 2 koty.... :) psa mieć nie mogę bo mieszkam w bloku i cały dzień mnie nie ma niestety. czasami się zastanawiam skąd ludzie biorą siłę, żeby robić to co robią mieć swoje zasady przestrzegać ich i dążyć do jakiegoś celu, no ja niby też mam cele, ale szybko mi przechodzi dążenie do nich.

mam 2 koty.... :) psa mieć nie mogę bo mieszkam w bloku i cały dzień mnie nie ma niestety. czasami się zastanawiam skąd ludzie biorą siłę, żeby robić to co robią mieć swoje zasady przestrzegać ich i dążyć do jakiegoś celu, no ja niby też mam cele, ale szybko mi przechodzi dążenie do nich.

się narobiło i się wysłało 3 razy ;)

a po co zastanawiac sie nad innymi ludzmi? uwazasz ze wszyscy sa idealni i bez problemów? nie kochana.... kazdy jest inny...Ty teraz siedzisz i zastanawiasz sie nad sensem swojego istnienia,wyobraz sobie ze gdzies tam daleko lub niedaleko sa inne nieszczescia? ktos moze stracil kogos bliskiego,moze ktos zastanawia sie co włozyc do gara na wigilie bo przeciez to czas w ktorym powinno byc przy nas szczescie...a moze gdzie indziej ktos nie ma dachu nad głową ...tacy ludzie żyją ja tez mam problemy...w sumie bardziej takie ktorych sama sobie naskrobałam ale nie mysle o tym...minie rok czy dwa i wiem ze bedzie ok. nauczyłam sie tez myslec wstecz co bylo piekne a co złe...i kiedy jest żle mysle o tym co gbylo dobre. nie daj sie zepsuć od środka...mysl pozytywnie...nazwij to chwila zmartwien ktora przeminie i przyjda dobre czasy. niedlugo swieta i nowy rok , moze nowy rok bedzie juz dla Ciebie innym lepszym rokiem...głowa do góry...;)

ja wiem, że inni mają gorzej, staram się nie demonizować swojego bajzlu w głowie, ale zazdroszczę tym co potrafią nad sobą panować ot co! grunt to pozytywne myslenie z tego tez sobie zdaje sprawe, ale ciezko tak ciagle pozytywnie myslec. A Twoje problemy szybko miną masz dobre nastawienie to super! :)

no i ja mam podobnie na szczęście nikt do mojej głowy zajrzeć nie może, nie powiem, że moje nastawienie już się zmieniło i jest wspaniale, ale...trzymam kciuki za Ciebie :)