Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamond bitch**

cyber sex

Polecane posty

Gość sobek33
do: kocham sex zapraszam cię na interię, tam sobie pogadamy, będzie milej jak będziemy widzieli swoje wpisy na bieząco

Gość sobek33
wyczytałaś to z moich mysli, wisz co lubię, tak czuję twoją stopę...a błysk rajstop, które masz na sobie dodatkowo przyprawiają mnie o nieokiełzane podniecenie...

Gość sobek33
Pieszczę cię delikatnie rekoma, lecz wystarczająco mocno byś poczuła w nich męska, lekko zaborczą silę, wprawiając twoje ciało w rozkoszne wibracje. Pręższ się z rozkoszy do granic możliwości własnego kręgosłupa, bojąc się jednocześnie, ze lada chwila może nastąpić koniec tej erotycznej gry cieni i wyobraźni. Moje dłonie zatrzymały się w najbardziej czułych miejscach twojego ciała, jakby znały twe ciało o wiele lepiej niż ty sama...

Gość sobek33
gdzie ta sypialnia, pokieruj mną...

Gość sobek33
Jestem doładowany jak turbodynomen ... stoi mi pała poł metrowa ... czekam na twa pupe kochana ...

Gość sobek33
Moje dlonie bladza po twoim drzacym ciele. W twoim oddechu daje sie odczuc przyspieszone bicie serca. Zdarlem z ciebie koszluke i zaczelem calowac po szyji jadac w dol i w dol... Bardzo cie to podniecilo..., po czym polozylas sie na mnie odpinajac guziczki swojej bluzeczki i sciagnelas staniczek...twoje sutki staly mocno nabrzmiale a gesia skorka przechodzila twe cialo. Wskoczylas okrakiem na mnie i poczulas przebijajace sie przez moje spodnie wielkie, twarde cos.... Zaczelas sie na nie pchac i krecic tyleczkiem. Po chwili wszystkie nasze ubrania znalazly sie na podlodze. Poznajemy swoje ciala, delektujemy sie zapachami i wymieniamy sie plynami. Ocieramy swoje genitalia coraz szybciej i szybciej az w koncu mój penis wypelnil całe twoje wnetrze. Byl tak wielki i gruby ze na poczatku sprawial ci bol, przez ktory wydawalas jekniecia. Po chwili jednal hustalismy sie i wyczulismy swe ruchy. Moj penis znajdowal sie juz caly w twojej mokrej muszelce. Zaczałem cie posuwac szybciej i szybciej, pchniecia byly duzo silniejsze a ty kwiczałas jak zarzynany swiniak. Bylo ci tak cudownie az w koncu poczulas mocne skurcze przechodzace przez twoje cialo i podbrzusze... szybko wyskoczylem z ciebie a moja sperma strzelila na twoje piersi i zalala je cale wraz z brzuszkiem..:)

Gość malinaxxxl
ma ktoś ochotę na cyberek?? nr gg : 32810425 zgłaszaj sie boy...:*:*:*

Gość niun
cyberek z kam. sype: twardy526

Gość mster5_tlen_pl
Witajcie ja tam lubie codziennie sie pomastrubowac na skypie do kamerki i jak mam kogos komu moge to zrobić z wytryskiem to jest super. Może ktos zaklika na skypa mster5_tlen_pl

Gość Dymający
Chętna pani na cyyber i wymianę fotkami? Mam 16 lat <3 Hot 14-16 <3 Zapraszam GG : 44646784