Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyneczkaaaa

Mój chłopak nie dochodzi ... wiem, że to forum uczuciowe ...

Polecane posty

Gość szyneczkaaaa

Jestesmy mlodzi -19 lat. Moj chlopak nie dochodzi podczas stosunku, potrafimy sie kochac prawie ... godzine ! Czasem ok, ale czasem mam ochote na seks 3-5 minut. Widze trzy przyczyny boi sie ciazy (jest bardzo wrazliwy i emocjonalny, martwi sie o niechciane ciaze, przypomina mi o tabletkach, czyta o nich i takie tam) za duzo masturbacji ( nawet reka nieraz boli mnie, gdy go pieszcze bo duzo czasu potrzebuje) ...) luzna pochwa Nie wiem jak sprawdza sie czy pochwa jest ciasna czy luzna, przeciez w srodku, ona dopasowuje sie do czlonka (tampona, paluszka itd) wiec ciezko mi to pojac. Moze za szerokie "wejscie" ? w sumie wydaje mi sie, ze nie jestem luzna, ciezko wsadzic trzy paluszki bez bolu, nawet gdy jestem bardzo rozgrzana ps: wiem wem ... rozmowa z ukochanym to podstawa, ale chce sie poradzic was ps: wiem, ze to forum uczuciowe, ale na erotyce nie odpisuja, a jak odpisuja to beznadziejne, pseudochamskie komentarze)

może coś z nim nie tak? mój dochodzi w 10 min :P czasem nawet w 5 jak się bardzo postaram :D więc jak tak się meczysz doprowadzajac go do szczytu nawet ręką, to coś tu chyba jest nie tak....... może jest impotentem, albo po prostu nie kręcisz go....i już!;)

Gość dzonn
to wina stresu,

Gość szyneczkaaaa
biore tabletki, co do podniecenia - byc moze faktycznie za malo go podniecam, chociaz jego zachowanie temu przeczy, narazie chce mu wybic z glowy masturbacje, bo tutaj widze wine ( kiedys potrafil sie masturbowac 8-12 razy dziennie ;o;o)

Trudno cokolwiek doradzic ale moj tez potrzebuje wiecej czasu chociaz go bardzo podniecam nie tak dlugo jak twoj ale zajmuje mu to wiecej niz innym mezszyzna, albo rzeczywiscie juz go nie pociagasz, zobacz tez bo czasami to np. odzywianie ma tez wplyw wiec zobacz czy nie zmienil diety itp.

Trudno cokolwiek doradzic ale moj tez potrzebuje wiecej czasu chociaz go bardzo podniecam nie tak dlugo jak twoj ale zajmuje mu to wiecej niz innym mezszyzna, albo rzeczywiscie juz go nie pociagasz, zobacz tez bo czasami to np. odzywianie ma tez wplyw wiec zobacz czy nie zmienil diety itp.

Gość szyneczkaaaa
podniecam go, tak mysle, gdy widzimy sie po 2 dniach to jak zaczne glaskac go po brzuchu ma wzwod, no coz wprowadze wszelki zakaz masturbacji, dzieki za pomoc

Gość cdlkfklsnflksdnfks
19 lat? Takim chłopakom wystarczy maks 3-5min buaha :) a nie godzina.. on ma jakieś problemy ze sobą chyba.. zresztą każdy facet po maks 15min (z przerywaniem\np, na oral) dochodzi, bo nie są w stanie długo wytrzymać :)

Fakt faktem zenada jak ktos ma kobiete i musi dodatkowo sie masturbowac, ale moze tak sie od tego uzaleznil ze juz przy normalnym stosunku nie moze dojsc

Gość szyneczkaaaa
widzimy sie co 10 dni na 5 mniej wiecej, a co do naszego wieku, to nie sugerujcie sie tym... to moj drugi partner, dla pierwszergo rowniez bylam pierwsza kobieta i tez potrzebowal wiecej czasu nizeli 2 minuty, no ale mniej niz ten, co do sprawdzania masturbacji : oczywiscie, ze nie bede sprawdzac, po prostu porozmawiam z nim i powiem, zeby ja ograniczyl do .. zera ;)

ja tez mam dlugodystansowca i wiem ze go bardzo pociagam. Mój to musi codziennie rano zaliczyć raczke bo by z wzwodem chodzil. też mi sie marzy czasem krótki sex ale nieraz fajnie ze mozemy dlugo sie zabawić

Gość szyneczkaaaa
;) uwielbiam mojego faceta, jest kochany czuly, dosc dojrzaly jak na nasz szczeniacki wiek no i odpowiedzialny, rowniez marzy mi sie szybki seks, ale smutno byloby, gdyby facet potrafil tylko 3 minuty wytrzymac

Gość jeffk
a Ty dochodzisz szybko ? możliwości są różne, np - alkohol - monotonnie, np leżysz i czekasz aż dojdzie - po orgaźmie tracisz zainteresowanie, leżysz i czekasz aż dojdzie

Gość mona-lisa
To na pewno wina masturbacji, biorąc pod uwagę że robił to tyle razy dziennie jego organizm przyzwyczaił się do takich bodźców i dlatego ciężko mu dojść podczas stosunku. Niech ograniczy takie zabawy a wszystko wróci do normy. Winą może też być nadmierna ilość alkoholu ale nic o tym nie wspominałaś więc to raczej nie to.

Gość szyneczkaaaa
on nie pije,, czasem piwo, ale dosc rzadko w roku "szkolnym" nie pali tez pieszczoty ? oczywiscie, piescimy sie oralnie (ja nie lubie) i dotykamy .. - narazie winde klade w onanizacji, zobaczymy co potem jeszcze raz dzieki za w miare konstruktywne odpowiedzi, pozdrawiam

Gość blebel
jak nie dochodzi to coś nie tak, albo dochodzi z inna, albo myśli o byłej albo coś jeszcze innego mu na psychice siedzi.

Gość isac
może po prostu nie kocha, to jego problem, niech sam sobie z tym radzi.

Gość malenstwoooo
"zresztą każdy facet po maks 15min (z przerywaniemnp, na oral) dochodzi, bo nie są w stanie długo wytrzymać" - Odezwała się taka, co miała może dwóch sprinterów:P Dzieci nie potrafią się kontrolować, to fakt :P

Tutaj to możecie sobie tylko gdybać. To problem z którym musicie się udać do seksuologa

Gość aga1993
mój chłopak potrafi kochać się ze mną dwie godziny a czasem tylko pół nie wiem o co chodzi podczas stosunku opada mu nawet wtedy kiedy jest we mnie. coś ze mną jest nie tak? na początku jak zaczeliśmy ze sobą sypiać mógł codziennie po dwie godz teraz nie wiem co się dzieje