Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna na tym świecie

doświadczone koleżanki/kolegów proszę o rade................

Polecane posty

witam:) mam 22 lata od ponad roku jestem zakochana w chłopaku w moim wieku i tu się zaczynają schody, on wie ze mi na nim zależy - czuje to, spotykamy się co jakiś czas "przyjaźnimy" przytulamy, całujemy ale on nie chce się wiązać... śmieszny ten układ, dobrze nam ze sobą ale on jednak nie chce zobowiązań z innymi kobietami go nie widziałam, o żadnej mi nie mówi boli mnie coraz bardziej taka pustka, jak mam się zachowywać, jak żyć, cały czas o nim myślę a dla niego kim jestem?... ;(( cały czas mam nadzieje ale ile można nią żyć...

Gość melamela
trudno mi jest Tobie cokolwiek doradzic. Jesli on, tak jak napisalas, wie, ze z Twojej strony jest cos wiecej niz tylko przyjazn i nic w zwiazku z tym nie robi, to znak ze nie nie chce sie z Toba wiazac... moze porozmawiaj z nim wprost.. on daje Ci mylne sygnaly - przytulacie sie, calujecie sie, ale nie jestescie ze soba. masz prawo wiedziec na czym stoisz, wiec zapytaj go wprost co do Ciebie czuje i czego oczekuje po Waszej znajomosci. powodzenia:)

Gość melamela
idz stad trolu :)

dziekuje za rzeczowa odpowiedz:) a Pomarańczowemu.. dziekuje za chwile usmiechu;P widze twoje wypowiedzi do roznych tematow i sa zazwyczaj bardzo podobne;P melamela tylko czy nie sadzisz ze jezeli wprost powiem mu ze oczekuje czegos wiecej to moge stracic kogos waznego dla mnie nawet jako przyjaciela? Pomaga mi czesto z wlasnej inicjatywy czytalam juz kiedys wypowiedzi dziewczat i wiem ze niektore mialy podobne sytuacje i jeszcze pojawial sie seks do tego wszystkiego.. wielkie przywiazanie emocjonalne do osoby, ktora nagle odchodzi do innej ...... bo przeciez nic nie deklarowal... nie wiem co mam myslec:(

Gość Pabloz
Chłopak ma 22 lata, chce jeszcze się wyszumieć, nie chce się wiązać w tak młodym wieku, to normalne.

Skoro nie chce się wiązać, to sorry... po co się całujecie i przytulacie? Że młody jeszcze i chce się wyszumieć? Bzdura. Widać nie jesteście dla siebie.

szczerze wlasnie tutaj pisze dlatego ze sama jestem zauroczona nim i nie jestem obiektywna, tlumacze go, jego zachowania... ale chyba nie ma czego tlumaczyc.. tylko po co jest dla mnie taki dobry, pokazuje sie ze mna u znajomych, dzwoni. tego nie rozumiem

up