Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperadka.1.

Mam ochotę na sex!!

Polecane posty

Gość desperadka.1.

Mam problem, może was śmieszyc ale oczekuję na rozsądne wypowiedzi. Otóż jestem z chłopakiem pół roku, bardzo się kochamy wiem, że on ma na mnie ochotę itd ale boi się inicjacji jak ja zrobie ruch to on dopiero wtedy i mnie to mega wkurwia! Mówiłam mu już o tym ze ja inicjuje głupie pocałunki itd i on ze wie ale i tak nic z tego nie robi.. chciałabym sie z nim kochac i wiem ze on ze mną tez ale jak go sprowokowac co zrobic zeby to on zaczoł ! On sie boi ze cos zle zrobi .. mówie mu ze moze wszystko ale to do niego nie dochodzi POMOCY! a nie chce mu tego wprost mówic

Gość thtr
ile latek masz?

Gość desperadka.1.
18 :) ale w marcu skończe 19

Gość thtr
niestety innego wyjscia nie masz jesli chcesz udanego seksu (pdaj gg :))

Gość aadaam85
hmm odezwij sie i ze mna to zrob czekam:) na meila:)

Gość desperadka.1.
Nie jestem zaiteresowana:} więc darujcie sobie głupie teksty! Licze na pomoc a nie, a najgorsze jest to, że mogłabym się kochac kilka razy dziennie.. :((( nawet mi sie śni jak to robimy ehh Pomóżcie!

Gość miły9999
mi sie wydaje ze z nim jest cos nie tak! moze spróbuj go upic:D moze wtedy cos go ruszy

Gość Zgwałć go
Zaproś go do swojego pokoju posadź na łóżku i wsadź mu rękę w spodnie, jak się będzie wyrywał to powiedz że urwiesz ;D Jak się chwilę pobawisz jego członkiem to zaraz się rozpali i rzuci na Ciebie ;P

Najwidoczniej Twój chłopak jest mało wylewny i ma problemy z okazywaniem uczuć. Czytaj, problemy jak Cię podejść i rozpakować. Oczywiście już nie raz zjechał na ręcznym, wyobrażając sobie jak wręcz topisz się w jego ramionach. :P To rozpakować miało być pod inicjację, bo śmiem twierdzić że oboje jesteście "przed" :P