Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niech sie pocaluje

Nie chce go znac ...

Polecane posty

Gość Niech sie pocaluje

Przez telefon strzelil gafe - powiedzial ze smial ze z swoim kumplem ze przez jakis czas kumpel jezdzil do miasta obok do jakiejs swojej dziewczyny, a teraz on ( jest z krakowa) musi jezdzic do samej warszawy na seks :o Przymurowalo mnie ...

Gość Niech sie pocaluje
Odpisze mi ktos cos ? :o Tylko nie mowcie ze przesadzam, poczulam sie jakby mnie traktowal tylko do ru.... za przeproszeniem

Gość bujabaja
rzucic go powinnas chyba,ze odpowiada ci znajomosc oparta na seksie

Gość Niech sie pocaluje
Po chwili zrobilo mu sie glupio zaczal sie tlumaczyc .. i sie dziwil ze go wpuscic do domu nie chcialam .... A mowil ze kocha ... jakas masakra czuje sie jakbym byla w jakims koszmarze

Gość brykukuikl
a ile macie lat? i jak długo sie spotykacie?

Gość Niech sie pocaluje
Ja mam 23, on 28. Spotykamy sie od czerwca .....:(:( czy kazdy facet klamie bo mu zalezy tylko na 1 ?? :o Ryczec mi sie chce ....

Gość brykukuikl
za szybko mu dałaś i takie są skutki picia woodki:P

Gość pieprzenie
no właśnie, jakby mu zależało tylko na pieprzeniu to by do tej w-wy nie jeździł... mi by się nie chciało

Gość Niech sie pocaluje
W okolice warszawy jezdzi i tak w sprawach interesow, conajmniej 3 razy w miesiacu ...widac zahaczyc o moje miejsce zamieszkania nie bylo trudno, teraz juz wszystko rozumiem ....

Gość Niech sie pocaluje
Ale w okolice warszawy i tak jezdzi w sprawie interesow, jest conajmniej 2 razy w miesiacu ..... teraz juz wszystko rozumiem ....

Gość Niech sie pocaluje
Ale w okolice warszawy i tak jezdzi w sprawie interesow, jest conajmniej 2 razy w miesiacu ..... teraz juz wszystko rozumiem ....

Gość Niech sie pocaluje
Ale w okolice warszawy i tak jezdzi w sprawie interesow, jest conajmniej 2 razy w miesiacu ..... teraz juz wszystko rozumiem .... No jasne za szybko .. a skad wiesz kiedy do lozka poszlismy 1 raz

Gość Niech sie pocaluje
kolezanka powiedziala ze podchodze z byt emocjonalnie, moze on tak poprostu walnal twardo .... ale chyba to nie to .... prosze niech ktos mi cos napisze jeszcze, starsznie mi zle ...

Gość Blood elf
Jak poważnie gadał, to rzuć, jak zbytował, to nie, ale pwoeidz zeby tak nie robił bo Cie to wkurwia.

Gość oj tam nie słuchaj pacanów
jezdzi z krakowa do warszawy tylko na sex? Nie sądzę. Po co taki kawał drogi? Przecież na sex to mógłby mieć laskę w swoim mieście i nie musiałby się nigdzie ruszac. Ja jestem w zwiazku na odległosc i facet jest u mnie w każdy weekend. Nie sadzę aby pokonywał te 300 km w jedną stronę tylko dla sexu i to ponad rok. Znudziłby mu się dawno. Czasami mi też mówi że przyjezdza bo ma dobry sex ale to są tylko żarty. Taki kawał drogi dla sexu? Nieeeeee

Bardzo możliwe, że tylko żartował. Wielu ludzi ma taki złośliwy typ poczucia humoru. Jeżeli wcześniej miał zwyczaj żartować sobie zgryźliwie czy ironicznie z czegoś, to właśnie o to chodzi. Tak samo jeśli ma duży dystans do siebie, to może zdarzać mu się żartować z rzeczy, które są niby takie niezmiernie wzniosłe (miłość erotyczna).