Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Do mam które mają więcej niż dwoje dzieci czyli od trzech i więcej :) Jesy już taki jeden topik ale dziewczyny tam sa bardzo zżyte dlatego zakładam drugi. Mam trzy córki: 4,5 lat 1,5 roku 2 miesiace

Gość a co z tamtego cie wypedzają
bo nie rozumiem.

Nie ale już dużo razem pisały i czuję się tam trochę nieswojo więc stworzyłam nowy topik jeżeli nikt się nie znajdzie to wróce tam i się "zaklimatyzuje"

Nie ale już dużo razem pisały i czuję się tam trochę nieswojo więc stworzyłam nowy topik jeżeli nikt się nie znajdzie to wróce tam i się "zaklimatyzuje"

zaaklimatyzujesz się tylko jeśli spędzasz dzień przy kompie. Przerabiałam na niejednym topiku. Tam nie ma miejsca na wpadanie od czasu do czasu Dlatego już na żadne stałe topiki nie wchodzę, skoro mam czas góra kilka razy w tyg zajrzeć :D A przy mojej czwórce więcej czasu na kompa...po prostu mi szkoda :) Pozdrawiam

Jak nie masz czasu, na co najmniej etat przy kompie to się w żaden stały topik nie wkupisz :) Przerabiałam nie raz. A,że pracując przy 4 dzieci mam mało czasu, to się nigdzie nie mogę zaaklimatyzować, a nawet jak coś napiszę na takim hermetycznym topiku to pełny zlew na misia :) Ale powodzenia życzę :D

Jak nie masz czasu, na co najmniej etat przy kompie to się w żaden stały topik nie wkupisz :) Przerabiałam nie raz. A,że pracując przy 4 dzieci mam mało czasu, to się nigdzie nie mogę zaaklimatyzować, a nawet jak coś napiszę na takim hermetycznym topiku to pełny zlew na misia :) Ale powodzenia życzę :D