Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sondowniczka

SONDA PRZEDŚLUBNA - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość Sondowniczka

1.Przed ślubem mieszkacie razem czy osobno ? 2. Skromne czy wesele z "pompą" 3. Suknia ślubna nowa czy używana ? 4. Gdzie będziecie mieszkać po ślubie ? Z teściami czy bez ? 5. Czy jesteś pewna w 100% że dobrze zrobiłaś przyjmując oświadczyny ? 6. Kto organizuje wesele ( czyt. płaci) ? Wy czy Wasi rodzice ? 7. Czy ciąża będzie powodem Waszego ślubu, lub go przyśpieszy? 8.Czy przepadasz za swoimi przyszłymi teściami ? 9.Jaka jest Wasza sytuacja materialna ? Czy macie już jakieś "wspólne" rzeczy typu auto itp 10.Czy i w jakim czasie od ślubu planujecie dziecko ?

Gość masażystka21
1. Razem :) 2. Skromnie 3. Używana jak nowa :) 4. U mnie w domu z babcią 5. w 200 % :) 6. My , całkowicie sami i jesteśmy z tego dumni :) 7. Nie 8.Uwielbiam przyszłych teściów ;-) 9. Mamy duzo wspólnych rzeczy np auto, tv, ps3, aparat cyfrowy itp 10. Myślimy o tym ... może za jakieś 3-4 lata :)

1. Razem 2. Skromnie 3. Nowa 4. Bez 5. Jak najbardziej :) 6. My 7. Nie 8. Bardzo lubię przyszłych teściów 9. Tak, głównie sprzęt rtv 10. Zaraz po ślubie zaczniemy starania :)

1. Razem 2. Sprecyzuj pytanie bo nie wiem jak odpowiedzieć, chodzi o liczbę gości, "atrakcji", jeszcze coś innego? 3. Używana jak nowa 4. Bez. 5. TAK 6. Rodzice 7. Nie 8. Nie 9. Mamy 10. Nie chcemy mieć dzieci w ogóle.

1. Razem 2. Nie bedzie wesela, tylko obiad dla najbliższych 3. Nowa ( chyba że znajde cos fajnego uzywanego ) 4. Sami 5. Tak 6. My 7.Nie 8. Średnio :P 9.Bardzo duzo 10. Rok , dwa po ślubie

ja już po ślubie ale sie udzielę :D 1.razem 2.skromne 3.nowa 4.bez! 5.tak 6.my 7.nie,ślub brałam nie będąc w ciąży 8.zależy jak leży.. 9.nie mamy auta,ale obydwoje pracujemy i zarabiamy wystarczająco(tak było również przed ślubem) 10.do 2-3 lat po ślubie.a jak będzie wcześniej-będę tak samo szczęśliwa.

1. Razem. 2. 70 osob - chyba niezbyt skromne (zyczenie tesciow) 3.Nowa 4. Bez tesciow. 5. Tak, na 200% :P 6. wszyscy po trochę 7. Jesli juz to raczej oddali, nie wyobrazam sobie slubu z brzuchem. 8. Nienawidze tesciowej. Tesc jest mi obojetny. 9. Zarabiamy oboje, mamy wspolny tv, odkurzacz, tapczan, aparat. 10. Ja bede to odwlekac jak najdluzej, chce zaczac drugi kierunek studiow.

Gość misiamisiunia
1 Tak 2 mam 2 wesela 3 nowe 4 sami:) 5 w 10000000% 6 my placimy 7 nie 8 sa superowi 9 mamy wiele wspolnych rzeczy 10 za 2 lata

Gość niezainteresowana gienkiem
zazdroszcze wam dziewuszki (przede mna jeszcze ostre ciecia w kwietniu)

Ja juz po slubie ale moge odpowiedziec. 1)Razem 2) Z pompą w sumie dla mnei nie skromne ale normalne bo nie bylo jakis udziwnien typu fajerwerki czy cokolwiek ..normlane wesele 3)Suknia nowa 4) Osobno 5) Tak 6) Pół na pół 7)Nie ciaza nie byla powode...zaszlam po slubie:D 8) Nie 9)Dobra i wspolne rzeczy tez mamy:) 10) Zaszłam w podróży poslubnej 3 tygodnie po slubie:)

1. Osobno. 2. Weselicho z ....sama nie wiem. Będzie około 120 gości :) więc raczej do skromnych nie należy. 3. Suknia jak najbardziej nowa. 4. Dom będziemy dzielić z moimi rodzicami, ale każdy z nas (my i rodzice) ma osobne piętro, ba a nawet wejście. W dalekosiężnych planach budowa domu... 5. Tak. 6. W większości za wesele płacą rodzice, dlatego taka liczba gości, ale my również się dokładamy. 7. Nie. 8. Mam tylko teściową...Moje uczucia w stosunku do niej są obojętne. 9. Tak, mamy wspólne rzeczy. Jesteśmy z sobą 7 lat i nie sposób ich wymienić :) 10.Wcale...albo za jakieś 10 lat :)

Gość karambabama
Już po 1. osobno 2. normalne, tradycyjne wesele, bez zbędnych atrakcji 3.nowa 4.z teściami 5.tak 6. zorganizowaliśmy wspólnie, ale tylko dlatego ,ż erodzice chcieli pomóc, jakby nie chcieli ,to byłoby nas stac na samodzielne 7.nie 8.nie przepadam, ale bardzo ich lubię 9.mój mąż ma stałą pracę od 3,5 roku, ja zaczęłam po śłubie, wspólnych rzeczy nie mieliśmt\y przed słubem, ale każde miało swoje, któe uwspólniło (mąż np auto, ja meble itp) 10. za ok 2-3 lata

1. Razem 2. skromne 3. nowa z tym, że do ślubu cywilnego zwykła, skromna suknia wieczorowa 4. we własnym mieszkaniu 5. tak 6. moi rodzice 7. nie 8. mam tylko teścia, lubię go, ale bez szału:P 9. przyzwoita. jesteśmy dopiero rok razem, więc niewielu rzeczy zdołaliśmy się wspólnie dorobić. 10. w ogóle nie planujemy

1.osobno 2. ok 250 osob 3. nowa 4. z tesciami 5. jestem pewna na 1000% 6. my i rodzice 7.nie 8. lubie ich 9. nie 10. 3 4 lata po slubie

Ja też już po ślubie :) 1.Razem 2.z pompą 3.nowa 4.W swoim domu 5.Tak 6.Sami płaciliśmy 7.Nie 8.Mogą być:) 9.Przed ślubem nie mieliśmy nic, po ślubie mamy swój nieduży domek z działką, auto 10. Jesteśmy pół roku po ślubie, narazie dziecka nie planujemy przez najbliższe 5 lat.

my też już po ślubie. 1. razem, ale tylko do zaręczyn - ok pół roku; 2. normalne. dośc spore, ale bez pompy i zadęcia. fajnie było :) 3. nowa. 4. mieszkamy obecnie z moimi rodzicami, bo swoje się remontuje. 5. tak 6. my. 7. ciąży nie było. 8. bardzo lubię moich teściów :) a oni mnie. siostra mojego meża to już praktycznie przyjaciółka. 9. sytuacja materialna stabilna, wiecej rzeczy jest moje, bo wiecej po prostu mialam przed ślubem. 10. nie to że planujemy bo my sie nie lubimy napinac, ale dopuszczamy. odstawilismy antykoncepcję i co bedzie to bedzie :)

1.Od kilku miesięcy razem. 2. Eleganckie wesele w restauracji na ok 80 osób 3. Suknia ślubna nowa uszyta na zamówienie 4. Sami tak jak teraz. 5. Na 99% w życiu nie ma nic pewnego 6. ok 1/3 nasze reszta rodzice moi i jego. 7. Nie. 8.Teściowa bardzo lubię za teściem nie przepadam. 9.Oboje pracujemy na stałych etatach. Mamy dwa samochody traktowane jak wspólne. Remont naszego domu tez był ze wspólnych dochodów. 10.Planujemy , pewnie do 2 lat się uwiniemy;-

Gość było tyle nie leżeć
1 razem 2 normalne (nie mieści się wg mnie w żadnej kategorii) 3 nowa 4 w swoim mieszkaniu (sami) 5 tak 6 rodzice 7 nie 8 nie 9 nie narzekamy ale kokosów nie zarabiamy:P 10 nie prędzej niż 1-2 lata po ślubie