Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornflakes

Wasza opinia ?

Polecane posty

Gość kornflakes

co sądzicie o imprezujących dziewczynach ? takich, która mają faceta. Mówię, że bardzo go kochają itp itd... a jednocześnie jak nie macie możliwości się zobaczyć to chodzą często na imprezy i nie odmówią ich sobie. Przy imprezce zawsze dochodzi jakiś % Same o sobie mówią i twierdzą, że muszą się wyszaleć. Czego można się po takiej dziewczynie spodziewać ? jaka jest Wasza opinia na ten temat ?

Myślę, że są jak najbardziej normalne. Czego się można spodziewać? Co to za idiotyczne pytanie? Co ma piernik do wiatraka? To, że lubi się bawić i narąbać od czasu, do czasu, nie oznacza, że będzie nadstawiała w kiblu, wyluzuj i ochłoń.

Gość jak to rozumiec
KAżdy lubi od czasu do czasu pójść na imprezę:) myślę, że to normalne:) Jesli nie możesz się w tym czasie spotkać z dziewczyną, to czemu ma siedzieć w domu? spokojnie, zaufanie to podstawa związku:)pozdrawiam

Impreza fajna sprawa ale raczej dla mlodych. np;ja nieimprezuje a jak juz to zadko i odpowiedzialne niejest to jakies pijanstwo,rospusta i niewiem zyganie do okola itp. A ludzie ktorzy imprezuja na okraglo lub czesto kojarza mi sie zle z tgz lekko duchami,dlaktorych zabawa sie ino liczy, a dziewczyna taka dlamnie jest zgory nastraty spisana, i wiem ze wiekszosc z was ma inne zdanie moglby duzo pisac ale ide juz spac. A teraz mam drinka i jest ok.

Gość anty-perłers
kornflakes, taka dziewczyna to po prostu k-wa

Gość anty-perłers
bo sie kurwi na imprezach a ma faceta

anty-perłers bo sie k**wi na imprezach a ma faceta Czytać umiesz? Gdzie jest mowa o kurwieniu?

Gość anty-perłers
'wyszalec sie' dla mnie kurwienie sie to nie tylko sex, ale tez macanie sie z innym facetem na ostro zakrapianej imprezie alkoholowej

anty-perłers 'wyszalec sie' dla mnie k**wienie sie to nie tylko sex, ale tez macanie sie z innym facetem na ostro zakrapianej imprezie alkoholowej Sama tak postępujesz??? Bo dla mnie "wyszaleć się" oznacza wytańczyć, wyskakać, a nie wykurwić się. No ale cóż... każdy ma inne pojęcie "szalenia".

Gość anty-perłers
lizanie sie na imprezie z obcym facetem to zwykle kurwienie sie.

Jak dla mnie to imprezowanie dziewczyn .... spoko. Luz. Ale wszystkiego z umiarem. Jeżeli dziewczyna nie może sobie odmówić i jest to dla niej priorytetem, żeby się wyszaleć, to gówno sobą taka dziewczyna reprezentuję. Nie ma żadnej klasy... Kto będzie miał do takiego kogoś szacunek potem ? A Ty musztarda nie broń takich dziewczyn, znam waszą babską solidarność. Jest wiele normalnych dziewczyn, które imprezują raz na jeden czy dwa tygodnie i też wystarczy. ... To tak jak z piciem. :Jak to ? Przecież to nic złego, że piję - przecież wszyscy to robią: No tak .. większość podkreślam... Ale ta większość nie zachlewa się do upadłego. Tak samo jest z myśleniem imprezowiczek. I tak samo jak z innymi :Nałogami: ..