Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

moje życie kontinued

Polecane posty

Gość

:classic_cool: zawaliłam jedno kolo 😭 :O i teraz poprawke pewnie tez 😭 :O:O

Gość
z Toba nie moge bo Ty masz pas cnoty :classic_cool: 🖐️ )) w zakłądzie zamknietym TAKIE zakładają ludziom z TAKIMI problemami jak Ty masz :)

Gość jest jeszcze poprawka poprawki
na niektorych uczelniach :classic_cool:

Gość
bazia --nie mogliście to ja Was :classic_cool:.. obsewowałam na niewidocznym :classic_cool: :) raczej nie na mojej :classic_cool: :O ale wszystko przede mna jeszcze mam szanse sie nauczyc ,ale jak nie wytrzymałam teraz to i jutro i pojutrz pewnie tez nie :O:O chyba że im solidnie dam w łape :classic_cool: ale jeszcze nie rozgryzłąm komu moge :classic_cool: Harry -- a zgadnij :classic_cool: :> :P

przerwa 🖐️ :) nie łam sie kobieto, jedno koło co to jest :D ja miałam w zeszłym semestrze warunek i zyje :classic_cool: student bez poprawki to jak żołnierz bez karabinu ;)

Gość i co ci harry to daje że
demaskujesz moje podszywy co?! masz frajde z tego?? jesli tak to odejde z forum. dzięki wielkie. nawet na święta zero milosci i tolerancji :( 😭

niestety nie podszyw :( wczoraj zblokowało mi się hasło bo polskie znaki nie chodziły i musialam założyć nowe :( 😠 dzis też były problemy z logowaniem

Gość
a Ty glen nie udawaj że nie jestes ubezwłasnowolniony :classic_cool: CZarna-🖐️ no ale nie na pierwszym roku i nie na poczatku i nie na zaocznych :O:O ale ze mnie głomb a liczyłam na szescet zeta stypednium :O:O:classic_cool: :D:D Harry na cos bardziej niz miłego :classic_cool: :>

Gość
to co tam u Was..?:classic_cool: bo u mnie powiało u mnie chłodem moje rodzeństwo włąsnie rzuca sie śnieżkami w pokoju :classic_cool: :O :O:o bałwany tutaj i w domu :classic_cool: :P: >:O

Harry to podpucha?? jeśli mnie naprawdę znasz to mogę powiedzieć jakieś coś co Cie naprowadzi czy to ja czy nie ja w stylu blondynka brunetka? odpowiadam...brunetka udowodnione?

Gość
czesc Danny 🖐️ juz własnie stresciłam cały swój interesujący tydzień a w sumie i miesiac :classic_cool: teraz kolej na Was jak nie o wasze to chociaz kafeteryjne życie ciekawa jestem :]

Gość
Danny :D :classic_cool: czyli motasz sie w kólko ? to tak jak ja :classic_cool: nie wierze że przestałes :classic_cool: udwodniij :classic_cool: ;)

Gość
ej zauważyliscie czy wpadłąm juz w rytm ? bo 6 dni odwyku to dla mnie bardzo długo :classic_cool:

Gość angielski zawalilas nie
czytaj twoje slowka z ang. bylo to do przewidzenia

no nie trudno sie domyslic że szz90 to był twoj poprzedni nick. zresztą czy to przesłuchanie nie chcesz gadac to nie :( foch. dobranoc :( 🖐️

Gość
nie :classic_cool: ale moge sie pochwalic ? :classic_cool:

Gość
Czarna i tak to własnie jest :classic_cool: my im płacimy a oni nas prowokuja do nauki :O:O:O noo ja nie wiem co z ta Polska :classic_cool: :O Danny :D przekonałes mnie :classic_cool: