Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylkaXd

wezly chlonne pod pacha?????

Polecane posty

od tygodnia czasy zauwazylam dziwny bol pod pacha poszlam do lekarza bo pojawil ie tez okropny bol gardla zbadala mnie nie wyczula pod pacha zadnych guzow ani na piersi ...mowi przeziebienie dala mi duomox przyjmuje 3dzien i bol mniejszy lecz wciaz sie utrzymuje bylam tez u ginka z mysla ze cos z piersiami mowil ze to z przeziebienia boje sie ze to mi nie przejdzie ze to cos gorszego :( jak myslicie?

Gość byla tu taka jedna kiedys
przy chorobie moga byc wezly chlonne powiekszone i moga wystepowac hiperestezje. a nerwy wcale nie pomagaja, wiec spokojnie. i zdrowiej 🌻

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund

Dziekuje za odpowiedz... Mam andzieje ze bedzie wszyystko ok ..Bo martwie sie biorac juz 4dobe antybiotyk i wciaz dziwne tempe kłucie....... Dziekuje i mam andzieje ze bedzie ok!