Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkaaaaaaaaaaaaa

kto jest po Finansach I rachunkowosci i sprawdzi mi czy dobrze zrobilam?

Polecane posty

pomarańczo nie ma problemu wyjaśnij mi mój błąd i będzie styka:P

w sumie w praktyce uwzględniając ceny brutto :D przy wyższej wartości do kasy wpłynie więcej pieniędzy na ten cholerny vat:D

przy wyższej wartości do kasy wpłynie więcej pieniędzy na ten cholerny vat uparcie chcesz dalej dowodzic, ze nie czaisz tego podatku :-)

zs podkładam się, żebyś mógł się wykazać :) proszę.. oddaje ci pole do popisu:)

to kontunuuj chętnie poczytam ciebie:) bo chwilowo twoje uwagi niewiele mówią brakuje argumentów:P

ja też bo może moje założenia były błędne ale przynajmniej nie pisałam bo tak i już- nie masz racji sama teza to za mało:)

zs ja zrozumiałam swój błąd- opierając się tylko na cenach netto- a w zasadzie licząc je jak ceny brutto- i doskonale wiem , że kwota podatku, który wpłacę ( no powiedzmy bez odliczeń) us zawarta jest w brutto więc rzeczywiście w dochodzie netto nic się nie zmieni o samej istocie podatku nie rozmawialiśmy natomiast inna rzecza jest to, że od razu mogłes mi to napisać zamiast wypisywać nic nie mówiące uwagi

natomiast inna rzecza jest to, że od razu mogłes mi to napisać zamiast wypisywać nic nie mówiące uwagi tak to sobie tlumacz, ale jesli juz sie doszkolilas, to powinnas teraz rozumiec sens slow "vat niczego nie zmieni" bo dla przypomnienia mowa byla o zysku :-)

nie doszkoliłam się tylko przemyślałam a co do reszty wystarczyło dopisać "dlatego, że...blablabla" wtedy mógłbyś mieć satysfakcję :P

ale teraz dzielisz ją ze mną:P bo sama doszłam do tego jakie bzdury wypisywałam :P

jesli ty ją masz i ja ją mam....... to na to wychodzi :P

juz myslalem, ze piszesz dla mnie jakis poemat mam nadzieję, że ta pomyłka cię zabolała:P

to coś co ci się zdarza chociaż się tego wypierasz:P pfff ........poemat dla zsa ..dobre sobie :P

to coś co ci się zdarza chociaż się tego wypierasz i nie mam tu na mysli ejakulacji nocnych:P:P:P