Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepaidioczyna

hiszpanski ... pomoze ktos ?

Polecane posty

Gość tepaidioczyna

Pomoze ktos mi w zrobieniu tych zadan ? Na studiach mam hiszpański jako drugi jezyk i szczerze to sie do niego nie przykladam, bo jest mi zbedny. Poza tym mam nadbyt ambitnego lektora, ktory zamiast uczyc, przerabia swoim tempem material ;/ tym tez zniechecil mnie i reszte grupy do nauki tego pieknego jezyka ;/ Z gory dziekuje. Zadaj pytanie (w /.../ umiescilam co ma byc odpowiedzia na pytanie) 1.) /Estoy esuchando/ un disco. 2.) Me gusta /la camisa negra/. 3.) En Katowice hay / 23 farmacias/. 4.) Su padre es /médico/. 5.) Mi deporte preferido es /tenis/. 6.) El curso empieza /en octubre/. 7.) Trabajo aqui /desde hace 2 anos/. 8.) Este autobús va /por la autopista/. 9.) Lo tengo /para Carmen/. 10.) Voy al dentista /cada 6 meses/. Przetłumacz 1.) Przepraszam, czy wie pan gdzie znajduje się jakaś apteka ? 2.) Czy widzi pan tamta księgarnię na rogu ? Apteka jest dokładnie obok. 3.) Ile kosztuje ten zegarek z wystawy ? Mogę zapłacić kartą ? 4.) Masz monetę na wózek ? Tak, trzymaj. 5.) Spójrz, są obniżki w sklepie z ubraniami. 6.) Najpierw muszę wyjąć pieniądze z bankomatu, później możemy iść do jubilera. 7.) Czy może mi pan zapakować tę książkę na prezent ?

Gość tepaidioczyna

Gość tepaidioczyna

Gość nikt ci nie pomoze nie niestet
sory, ale piszesz ze hiszpanski to piekny jezyk, pierdziel wykladowce, ucz sie tego jezyka, te cw są łatwe i mozesz je spokojnie zrobic sama, ja ci nie pomoge bo to nie bedzie zkorzyscia dla Ciebie sory

Gość mow za siebie . . .

Gość tepaidioczyna