Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mam panikować już

szał czy przesadzone

Polecane posty

Gość Czy mam panikować już

Witam, Po rade do doświadczonych: w czerwcu wychodze za mąz (jupi, jupi!) Sala zaklepana, kościół tez. Na tym koniec. A tu mi kolezanka, ktora ma ślub w lipcu wyskakauje, ze jestem oaza spokoju skjoro jeszcze nei szaleję-ona ma już prawie wszystko. Wczoraj powiedziala, ze nie zdaze spokojnie z suknią. Teraz taki szał przedsiwatczny, snieg i w ogole, ze nie mam czasu latac po salonach, ale wlasnie poczytalam ze sie faktycznie ok 4 miseicy czeka...Kurde, powinnam panikowac juz? Moze ktos z gdańska podwpowie, do jakich 5ciu powiedzmy salonow uderzyc, co by troche czasu zaoszczedzic. Na suknię chcę do 3,5 tys przeznaczyć, wolę dać te 3 i mieć jakość niż 1,5 i brzydki materiał itp. Fotografa to chyba znajde co?, bo kupa tego na rynku. A moze moja kol ma racje i powinnam juz szybko wszytko, czy to taki bzik tylko i nakrecanie się?

zdążysz z suknią w ok. 3 miesiące max. im bardziej bezstresowo załatwisz wszystie przygotowania tym lepiej. tworzenie nerwowej atmosfery wyolbrzymia tez potem podenerwowanie w czasie ceremonii. kolezanka panikara pewnie, co? :)

Gość szał czy przesadzone
Bo ja wiem, kolezanka normalnie raczej. Na forach popatrzylam i tez kurcze juz duzo osbob ma pozalatwiane sprawy, ale ja mam serio malo czasu. Szkoda ze wszystkiego sie nie da przez ineternet:) np nauk:) albo sukni

Gość jusaa
z suknia zdążysz ale jak chcesz dobrego fotografa to może być problem..

Gość zmiano obwodnicy
z tym fotografem to sie lepiej pospiesz bo czerwiec to miesiac slubow,a pewnie nie chcerz fotografa amatora typu czesaca reka.

Gość pauoluinka
teraz to żałuję ze tyle kasy dałam na suknię , to nakręcanie , że musi być taka a nie inna , mogłam kupić tansza albo uzywanbą i jeden ciul , kto na weselu zwraca uwagę wsuknie , moze przez pierwsze półm godziny, pomyślcie czy pamietacie sukienki panien młodych z wesel na których ostatnio byłyscie? watpię

Gość malowaninka
teraz to żałuję ze tyle kasy dałam na suknię , to nakręcanie , że musi być taka a nie inna , mogłam kupić tansza albo uzywanbą i jeden ciul , kto na weselu zwraca uwagę wsuknie , moze przez pierwsze półm godziny, pomyślcie czy pamietacie sukienki panien młodych z wesel na których ostatnio byłyscie? watpię

Gość malowaninka

Gość malowaninka