Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasak84

czy uwazacie, że to normalne?

Polecane posty

Gość wasak84

od trzech tygodni rozmawialiśmy, ze święta spędzimy wspólnie, teraz mieszkamy razem, jeden dzien u niej, jeden u mnie. do mojej rodziny jest jakieś 100 km, 15, h pociągiem. umówilismy się, że w pierwszy dzień swiat ja przyjade do niej, a w drugi pojedziemy do mnie. Ona się zgodziła, dzisiaj rano powiedziała ze nie chce do mnie jechac podając jakis bzdurny powód. Wkurrwiłem się, al enic nie powiedziałem, bo nie chciałem ani sobie, ani jej psuć dnia, na razie. Tymczasem ona wstała i na fochu poszła do pracy :o Ma 25 lat, a zachowuje się jak gówniara. Tymbardziej, że ja miałem nawet dylematy, czy aby wigili nie zpedzić z nią i jej rodziną, zeby jej nie urazic... a ona bez ogródek takie akcje odstawia :o co o tym sądzicie?

Gość ffbxx
rozpieszczona gowniara :( zostaw ja

Gość wasak84
miało być 1,5 h. dociera samochód, ale pociągiem jest dużo wygodniej

Gość przegladam sie w kazdej witryn
moze ma okres albo pms?

Ja bym na Twoim miejscu jej nie odpuściła.. była umowa... ? była.. więc należy się jej trzymac.. a Twoja rodzina to niby gorsza,że masz święta spędzać u niej?

Gość wasak84
nie ma, ale nawet jeśli to co z tego? to znaczy, ze ja mam koło niej skakac?

napewno nie rob w ten sposob ze na zlosc Ty nie bedziesz spedzal swiat z jej rodzina - okaz odrobine kulktury i dobrego wychowania, inaczej zachwoasz sie jeszcze gorzej niz ona... a z nia po rpostu po pracy porozmawiaj i zapytaj co tak wlasciwie zniecheca jej do pojechania w swieta do Twojej rodziny

Twoja rodzina jestdla Ciebie tak samo ważna, jak jej rodzina dla niej.. Więc dlaczego miałbyś swoją "odstawić w kąt" , bo ona sobie wymyśla,że jednak nie może przyjechać.. to w takim razie Ty powiedz,że też nie możesz i już..

Tylko dlaczego on ma ustępować takiej księżniczce w takiej ważnej kwestii.. to są święta.. po ślubie wcale może nie będzie chciała odwiedzać jego rodziny..

Gość wasak84
gosiak, ale czy jak raz zachowam kulture, to potem ona nie wjedzie mi na głowe za każdym razem jak coś sobie ubzdura?

nie, bo nie mussz ustepowac jej w kazdej sytuacji. a swieta to jednak swieta.. wiesz jak to jest.. a jej zawsze mozesz powiedziec ze sie zawiodles na niej bo hcesz zeby pojechała z Toba do twojej rodziny wlasnie dlatego ze jestescie razem a ona odstawia numery...

a i Ty chyba wobec samego siebie bys nie czuł sie do końca w porzadku gdybys zrobił tak samo jak ona... bo po co brac zły przyklad i sprawiac tym przykrosc innym ludzim

ponieważ lubi zmieniać zdanie w ostatniej chwili jeszcze inaczej się z nia umów- pierwszy dzień u ciebie drugi u niej ( będziesz miał pewność ze cie nie wystawi) a teraz olej jej "fochy", przejdzie jej to sama sie odezwie

Gość wasak84
masz racje, ale nie chce po prostu przyzwyczaić jej do tego, że ja w czymś zawsze ustępuję, bo ją coś w dupe ugryzło. Przyzwyczai się i potem będę miał słabo :o

co do fochów to faktycznie - daj etraz na wstrzymanie... i pogadaj z nia na wieczor lub jaj jej troche mnie...

ja Ci mowie - przeciez nie musisz jej potem ustepowac wcale... ale pamietaj - swieta to jest szczegolny czas, nie nalezy sobie na zlosc robic.. a ze ona tak postepuje to jej sprawa... Ty nie bierz tego na swoje sumienie... takie jest moje zdanie.. zreszta, zycie we dwojke nie polega na tym kto komu bedzie ustepowal.. tylko zeby sie jakos dogadac bo tak to wiecznie ktores strona bedzie sie czula pokrzywdzona.

Gość wasak84
kurwa i z niczego wyszło gówno, zjebała mi dzień :o

wiem, ale nie mozesz brac kazdego jej focha do siebie.. powiem Ci tak - ja bym tak w zyciu jak ona nie zrobiła, za bardzo szanuje tradycje itp.. ale sama jestem kobieta, ktora lubi strzelic focha o byle co.. no ale zdaje sobie z tego sprawe dlatego sporo czasu uplyneło zanm nauczyłam faceta by to po rpostu olewał...

wiem, ale nie mozesz brac kazdego jej focha do siebie.. powiem Ci tak - ja bym tak w zyciu jak ona nie zrobiła, za bardzo szanuje tradycje itp.. ale sama jestem kobieta, ktora lubi strzelic focha o byle co.. no ale zdaje sobie z tego sprawe dlatego sporo czasu uplyneło zanm nauczyłam faceta by to po rpostu olewał...

Gość wasak84
zawsze olewam jej fochy i o to też ma pretensje, ze jak ona ma focha, to ja mam to w dupie :o

Może i po troszce masz rację Gosiak.. bo święta to wyjątkowy czas.. Tylko pomyśl jak poczułabyś się gdyby Twój mężczyzna umówił się z Tobą, tak jak autor ze swoją kobietą, a na kilka dni przed świętami stwierdziłby,że on do Twojej rodziny nie pojedzie,bo ma taki kaprys i już.. na pewno sprawiłby Ci tym przykrość.. I nie wiem czy wtedy mimo wszystko tak chciałabyś pojechać do niego, spędzać tam święta , jak gdyby nigdy nic się nie stało.. wydaje mi się,że powinna traktować na równi swoją rodzinę i rodzinę partnera.. Bo dlaczego on ma jej ustępować nawet w takim dniu.. gdzie dla niego też ważne jest to aby spędzić święta z własną rodziną..